Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye

Sen niye sinirlisin :hmmm

telefonun ekranı ölmüş hacı gene masraf çıktı durduk yere, o yüzden. aslında kvk ya sinirliyim. Adamlar kaliteli mal takmamışlar. Geçen sene değişmişti çünkü. Neyse ya :(

CABBAR

CABBAR

Üye

Forumdan uzaklaşiyom :D
çok zevkli bişi yani :D

- - - Eklendi - - -

Bende üzülüyom ama kendisi için iyise yapcak bişi yok :(

Yoook gitme demiyorum haa :) hatta gittikten sonra yararını görürsen bana haber ver bende ban atayım kendime

ismail010

Üye
telefonun ekranı ölmüş hacı gene masraf çıktı durduk yere, o yüzden. aslında kvk ya sinirliyim. Adamlar kaliteli mal takmamışlar. Geçen sene değişmişti çünkü. Neyse ya :(

Hadi ya somuru:
Neyse çok üzülme gene sen isa hocam. Hayirlisi budur belki
(Yaşi söylersen ona göre hitap edem ben)

jackalmami

jackalmami

Üye
Hoşbulduk Aykut ve Tibiame :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye

Vay vay vay kimleri görüyorum kimleri. Nerelerdesin sen bea. Özlettin :)

Bi taraftan bilgisayar çöktü bi taraftan misafir geldi falan derken dünya telaşesi pek uğrayamadım. Bende sizleri çok özledim. Bu arada kadro da baya değişiklikler var :hmmm Forumdan uzaklaşanlar falan artmış, hayır mıdır :hmmm

ismail010

Üye
Yoook gitme demiyorum haa :) hatta gittikten sonra yararını görürsen bana haber ver bende ban atayım kendime

Tamam söylerim :D
Yararli olur diye düşünüyom yani :D
Günlük maxiye harcadiğim 2-3 saati derslere ayirsam prof olurum :D

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye

Hadi ya somuru:
Neyse çok üzülme gene sen isa hocam. Hayirlisi budur belki
(Yaşi söylersen ona göre hitap edem ben)

Hep arka arkaya geliyo böyle şeyler :S hayırlısı olur inşallah. 18 yaşındayım kardeşim :)

Metin MF

Metin MF

Üye
iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum size bir sır vereyim yatmadan:

perşembe günü sitede bir olay gerçekleşmesini bekliyorum, o olay gerçekleşmezse kendime 2 aylık ban atıcam. Neyse çoğunuz anlamıştır sanırım :bye2:

somurtukk

somurtukk

Üye
selam :tebessüm:

jackalmami

jackalmami

Üye
Bi taraftan bilgisayar çöktü bi taraftan misafir geldi falan derken dünya telaşesi pek uğrayamadım. Bende sizleri çok özledim. Bu arada kadro da baya değişiklikler var :hmmm Forumdan uzaklaşanlar falan artmış, hayır mıdır :hmmm

Misafirlerle ne alaka la :D
Sen gittikten sonra buralar çok değişti çok :D
Hayrını daha görmedik ama hayırdır herhalde. Ben de yakında yolcuyum zaten. Haberin olmayabilir. Yoksa Otobiyografi bölümündeki konumdan haberi alabilirsin :ehe

ismail010

Üye
tekrar hoşgeldin somurtukk isim neydi? :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Öhö öhö ...:)
Selamünaleyküm cümleten ...

ismail010

Üye
iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum size bir sır vereyim yatmadan:

perşembe günü sitede bir olay gerçekleşmesini bekliyorum, o olay gerçekleşmezse kendime 2 aylık ban atıcam. Neyse çoğunuz anlamıştır sanırım :bye2:

Neki yaw ben anlamadim :)
Çok özel değilse pm atsana :)
İyi geceler bu arada :)

Üst Alt