Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
Yunus nerede ? Çağırsanıza onu da :)

cukuleaks

Üye
Gözlerim ağrımaya başladı. Ve canım rap yapmak istiyor. mamamamam duramıyorum da.das asdd

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iyi geceler.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Beyler birisi bir konu açsın böyle çok karışık oluyor :((

Black-killing

Black-killing

Üye
Gereksizlere konu açtım gören gelir :)

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
herkes bana dargın sanırım.

Tamam gidiyorum kalın sağlıcakla

Bu arada alın çaylar bende kalmasın

:çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay:

cukuleaks

Üye
Gençler bi sorum olacak. Rap yapmak için pcmde hangi driverlar yüklü olması lazım ?

Black-killing

Black-killing

Üye

:çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay:

Dur gitme hacı kârın neresinden dönersen dön zarardır.
Yanlış oldu 1 dakika

- - - Eklendi - - -

Dur gitme hacı kârın neresinden dönersen dön zarardır.
Yanlış oldu 1 dakika

jackalmami

jackalmami

Üye
Abi tekliflme hala cevap gelmedi dargınlık hala sürüyor mu yoksa?

Yok ben çay içmim. Çok soda içtim bugün, tuvalete kamp kurdum resmen. Diğeri ise; az olmasının bir sakıncası yok ama caps severler çok olduğu için az olacağını da zannetmiyorum. Biriniz bir şey diyecek, öbürü cevap verecek, o yok ben altta kalamam derken bu iş yine çığırından çıkacak. Hiç yapmasanız ne güzel olur ama, az olacağının garantisini verebillyorsanız yapabilirsiniz :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Neyse konu iyice dağıldı herkes kafasına göre Ben çıkıyorum hadi iyi Sohbetler :bye:

CABBAR

CABBAR

Üye

Yok ben çay içmim. Çok soda içtim bugün, tuvalete kamp kurdum resmen. Diğeri ise; az olmasının bir sakıncası yok ama caps severler çok olduğu için az olacağını da zannetmiyorum. Biriniz bir şey diyecek, öbürü cevap verecek, o yok ben altta kalamam derken bu iş yine çığırından çıkacak. Hiç yapmasanız ne güzel olur ama, az olacağının garantisini verebillyorsanız yapabilirsiniz :)

:ah:

- - - Eklendi - - -

Neyse konu iyice dağıldı herkes kafasına göre Ben çıkıyorum hadi iyi Sohbetler :bye:

Görüşmek dileğiyle Furkan :)

Üst Alt