selam arkadaşlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun aleyküm selam. :)
Amaru Shady Üye senol0652' Alıntı: selam arkadaşlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam.
senol0652' Alıntı: selam arkadaşlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam.
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: ee daha daha Genişletmek için tıkla ... Dahası daim aşikâr bende. Senden daha daha...?
Pondusss' Alıntı: ee daha daha Genişletmek için tıkla ... Dahası daim aşikâr bende. Senden daha daha...?
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: Şeklinde de fazla kafaya takmaya değmez. Altı üstü bi nick... Genişletmek için tıkla ... nasıl olmalıydı sence peki abi? hiçbiri kabul edilmedi doktor DoctoR DoctoR. Doctor valla bak böyle yapmak zorundaydım
jackalmami' Alıntı: Şeklinde de fazla kafaya takmaya değmez. Altı üstü bi nick... Genişletmek için tıkla ... nasıl olmalıydı sence peki abi? hiçbiri kabul edilmedi doktor DoctoR DoctoR. Doctor valla bak böyle yapmak zorundaydım
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: Şeklinde de fazla kafaya takmaya değmez. Altı üstü bi nick... Genişletmek için tıkla ... cık. ben değiştirsem garip hissederim
jackalmami' Alıntı: Şeklinde de fazla kafaya takmaya değmez. Altı üstü bi nick... Genişletmek için tıkla ... cık. ben değiştirsem garip hissederim
jackalmami Üye Şu sağol kelimesini duyunca da hep şu espriyi yapasım geliyor; İyi dersler arkadaşlar! Sağol! Pek espri olduğu söylenemez ama üstünde bi oynama yapmam lazım
Şu sağol kelimesini duyunca da hep şu espriyi yapasım geliyor; İyi dersler arkadaşlar! Sağol! Pek espri olduğu söylenemez ama üstünde bi oynama yapmam lazım
Amaru Shady Üye Anafor.CK' Alıntı: Dahası daim aşikâr bende. Senden daha daha...? Genişletmek için tıkla ... aynı eskiye göre daha fazla uyumaya başladım o kadar - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Şu sağol kelimesini duyunca da hep şu espriyi yapasım geliyor; İyi dersler arkadaşlar! Sağol! Pek espri olduğu söylenemez ama üstünde bi oynama yapmam lazım Genişletmek için tıkla ...
Anafor.CK' Alıntı: Dahası daim aşikâr bende. Senden daha daha...? Genişletmek için tıkla ... aynı eskiye göre daha fazla uyumaya başladım o kadar - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Şu sağol kelimesini duyunca da hep şu espriyi yapasım geliyor; İyi dersler arkadaşlar! Sağol! Pek espri olduğu söylenemez ama üstünde bi oynama yapmam lazım Genişletmek için tıkla ...
doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: cık. ben değiştirsem garip hissederim Genişletmek için tıkla ... valla yaptık bikere ama açarı yoktu e herkes beni böyle tanıyo - - - Eklendi - - - doctorrr oldu
Pondusss' Alıntı: cık. ben değiştirsem garip hissederim Genişletmek için tıkla ... valla yaptık bikere ama açarı yoktu e herkes beni böyle tanıyo - - - Eklendi - - - doctorrr oldu
Amaru Shady Üye .Doktor' Alıntı: valla yaptık bikere ama açarı yoktu e herkes beni böyle tanıyo - - - Eklendi - - - doctorrr oldu Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun
.Doktor' Alıntı: valla yaptık bikere ama açarı yoktu e herkes beni böyle tanıyo - - - Eklendi - - - doctorrr oldu Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun
jackalmami Üye Sanki artık kimse seni tanımayacakmış gibi geliyor insana - - - Eklendi - - - Aslında lyi olur İşletmeye birebir
Sanki artık kimse seni tanımayacakmış gibi geliyor insana - - - Eklendi - - - Aslında lyi olur İşletmeye birebir
doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... sağol yaa ciddi ciddi bak kanka manitana bluz alır gibi
Pondusss' Alıntı: sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... sağol yaa ciddi ciddi bak kanka manitana bluz alır gibi