Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
:perde: ne vaaar ?

• Beğen
Tepkiler: -efşan

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
808 de iyi de diğer özellikleri yetersiz kalıyor benim en sevdiğim telefon Nokia Lumia 920.

Yapılan araştırmaya göre karanlık ortamlarda rakiplerine karşı flashsız olsa bile 5 kat daha fazla parlaklık alıyormuş . Geçen gün Vatan Computer'e gittim bi abi ile konuştuk adam diyo ki "Telefon mükemmel birşey Kamerasında Sony'nin profesyonel kameralarında kullandığı 600 :tl: 'lik kamera kullanmış fakat Nokia'nın kötü imajından dolayı tutulmayabilir ama çok iyi bir alet".

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben kendimi soyutliyim burdan :p:

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
2019'a kadar nasıl tecil ettirdin bea ?

jackalmami

jackalmami

Üye
O ters psikolojiden çok ters ilişki olmasın :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
808 de iyi de diğer özellikleri yetersiz kalıyor benim en sevdiğim telefon Nokia Lumia 920.

Yapılan araştırmaya göre karanlık ortamlarda rakiplerine karşı flashsız olsa bile 5 kat daha fazla parlaklık alıyormuş . Geçen gün Vatan Computer'e gittim bi abi ile konuştuk adam diyo ki "Telefon mükemmel birşey Kamerasında Sony'nin profesyonel kameralarında kullandığı 600 :tl: 'lik kamera kullanmış fakat Nokia'nın kötü imajından dolayı tutulmayabilir ama çok iyi bir alet".

benim anlamadığım herkes kötü Nokia imajı diyor ama Nokia her sene Türkiye de en güvenilir marka seçiliyor kardeşim :hmmm 920 güzel cihaz ama ben daha iyisini bekliyorum

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:perde:0 İyi geceler,tatlı rüyalar kardeşlerim,abilerim kendinize iyi bakın :tebessüm:

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
Eyvallah kardeşim sana da hayırlı geceler. Yarın bol bol gezmeler, dondurma yemeler :bye2:.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
jackalmami

jackalmami

Üye
Aman sert olmasın da :d:

Üst Alt