Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

Abi Moraller Bozuk Evet .. Kardesim Amerika'da Pilotluk Okuyor .. Sirf Musluman Diye Elin Gavuru Test Ucuslarini Yaptirmiyor ..

Turkiye'de Kuzenime 12 Yil Hapis Cezasi Gelmis .. Boyle Bayram Mi Olurmuss .? :/

Allah yardımcınız olsun kardeşim..

jackalmami

jackalmami

Üye
Hoş geldin Furkan. Nasılsın lyi misin ? Bayramdan memnun musun ? Şimdilik bu kadar soru yeter :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bu oyunlara kafa yormaya gelmez. Şişiriz... Herşey bir düzen üstüne kurulmuş artık. Bu düzeni bozacak kişi ne zaman gelir bilemem ama bizim bozamayacağımız ortada...

Inan Biri Tek Basinada Bozabilir Devletlerin Pis Islerini ..

jackalmami

jackalmami

Üye
Ooo Fatih'im gelmiş benim yahu. Hoş gelmişler :)

doctorrr

doctorrr

Üye
hannibal gelmiş :d: n'aber fatih :p

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hoş geldin Furkan. Nasılsın lyi misin ? Bayramdan memnun musun ? Şimdilik bu kadar soru yeter :D
Hoşbuldum. İyi diyelim iyi olsun sizleri sormalı tek başımıza geçiriyoruz bayramı işte :D

jackalmami

jackalmami

Üye
O bir kişi sadece Mehdi as. Olacak. Onu kastettim ben de zaten. O gelmeden biz bi halt edemeyiz bu kafayla.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bu oyunlara kafa yormaya gelmez. Şişiriz... Herşey bir düzen üstüne kurulmuş artık. Bu düzeni bozacak kişi ne zaman gelir bilemem ama bizim bozamayacağımız ortada...

böyle gelmiş böyle gider gibi gibi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
vay arkadaş baskın verir gibi daldınız birden he :gul: Fatih,Furkan nasılsınız Paşalar :ehe

Üst Alt