Şimdi gidiyor musun ?
Metin MF Üye jackalmami' Alıntı: Ben de gidecem aslında da şu sandalyede bişey var. Buna oturunca nedense içtikçe içesim geliyor. Bu 5. Sigaram Genişletmek için tıkla ... sigara mı?
jackalmami' Alıntı: Ben de gidecem aslında da şu sandalyede bişey var. Buna oturunca nedense içtikçe içesim geliyor. Bu 5. Sigaram Genişletmek için tıkla ... sigara mı?
MrCommanDTr Emekli Yönetici jackalmami' Alıntı: Ben de gidecem aslında da şu sandalyede bişey var. Buna oturunca nedense içtikçe içesim geliyor. Bu 5. Sigaram Genişletmek için tıkla ... içme içme hadi uyu kardeşim. Allah'a emanet olun kaçtım ben.
jackalmami' Alıntı: Ben de gidecem aslında da şu sandalyede bişey var. Buna oturunca nedense içtikçe içesim geliyor. Bu 5. Sigaram Genişletmek için tıkla ... içme içme hadi uyu kardeşim. Allah'a emanet olun kaçtım ben.
Metin MF Üye MrCommanDTr' Alıntı: Atilla Taş ı yunanistan a kakalamak,yunanlara denize dökmekten sonra yaptığımız en büyük eziyet Metin,zaten adamlar iflas etti - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ...
MrCommanDTr' Alıntı: Atilla Taş ı yunanistan a kakalamak,yunanlara denize dökmekten sonra yaptığımız en büyük eziyet Metin,zaten adamlar iflas etti - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ...
Metin MF Üye jackalmami' Alıntı: Atilla Taş Yunanistan'a mı gitmiş? Niye gitmiş? Genişletmek için tıkla ... Atilla Taş kim, ben tanımıyorum. Athillas Thassos'tur bayrağın önündeki kişi.
jackalmami' Alıntı: Atilla Taş Yunanistan'a mı gitmiş? Niye gitmiş? Genişletmek için tıkla ... Atilla Taş kim, ben tanımıyorum. Athillas Thassos'tur bayrağın önündeki kişi.
Metin MF Üye jackalmami' Alıntı: Olayı bilmiyorum. Anladığım kadarıyla Türke yakışmayan bi hareket yapmış Genişletmek için tıkla ... Evet, Yam Yam Style'ı çıkardı
jackalmami' Alıntı: Olayı bilmiyorum. Anladığım kadarıyla Türke yakışmayan bi hareket yapmış Genişletmek için tıkla ... Evet, Yam Yam Style'ı çıkardı
MrCommanDTr Emekli Yönetici Selamın Aleyküm ahali - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Hoop kimse yok mu la burda Genişletmek için tıkla ... hoop - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: Buraları bi' vakit dutluktu Genişletmek için tıkla ... Şimdi asmalık mı oldu
Selamın Aleyküm ahali - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Hoop kimse yok mu la burda Genişletmek için tıkla ... hoop - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: Buraları bi' vakit dutluktu Genişletmek için tıkla ... Şimdi asmalık mı oldu
MrCommanDTr Emekli Yönetici .Doktor' Alıntı: bugün pc deyim ama millet yok Genişletmek için tıkla ... He ya nerde bu millet
doctorrr Üye MrCommanDTr' Alıntı: He ya nerde bu millet Genişletmek için tıkla ... yalnız imzan olaylar olaylar