çok baba adam yaNasıl bekledigin gibi birimiydi agamız![]()

öff kaldıramıyorum elimiTahmin edebiliyorum ben genelde el değiştiriyorum sürekli
- - - Eklendi - - -
Ömer Muhammet'le sohbet etmeni tavsiye ederim![]()

Tahmin edebiliyorum ben genelde el değiştiriyorum sürekli
- - - Eklendi - - -
Ömer Muhammet'le sohbet etmeni tavsiye ederim![]()

abi durumlar kurumlar izin verse sizle hergün konuşurum sıkıntı olmaz ama işteSen bi de benimle konuşNot: Muhammet benimle konuşmadan hiç bi işini yapamaz
![]()

Olur ederiz sohbette konu bulma kısmında biraz kıtım
Birde hattım faturasız![]()

Muhammete soyle o seni arar konuyu da o açar sen merak etme![]()

abi durumlar kurumlar izin verse sizle hergün konuşurum sıkıntı olmaz ama işte![]()
Muhammete uzun sohbeti sever iyide yapıyor aslında başta tanımak için ilk konuşmanın uzun olması gerekli 
benim açımdan sıkıntı yokta uzun konuşmuşsun falan hiç önemli değil ayriyetten bende severim uzun konuşmaları
Şaka yapıyorum kardeşim biliyorum anlıyorum merak etme ben Muhammet kadar uzun konuşamam zaten sıkmam seni halini hatrını sorar bi sıkıntın var mı diye sorar seni dinler çözümü bulmaya yardımcı olmaya çalışır kapatırımMuhammete uzun sohbeti sever iyide yapıyor aslında başta tanımak için ilk konuşmanın uzun olması gerekli
![]()
ama ben arayabilsem
arayamıyorum sizi çaldırıncada yük oluyorum 
Bende arayamıyorum çaktırma
benim açımdan sıkıntı yokta uzun konuşmuşsun falan hiç önemli değil ayriyetten bende severim uzun konuşmalarıama ben arayabilsem
arayamıyorum sizi çaldırıncada yük oluyorum
![]()
Muhammet saolsun şaka bi yana kral adamdır sürekli arar konuşuruz ben arayamasamda mesaj atarım anlayışla karşılar
Bu gece yok piyasada telefona da cevap vermiyo nerde kiacep hic böyle yapmazdı 
bilmiyorum
Bende arayamıyorum çaktırmaMuhammet saolsun şaka bi yana kral adamdır sürekli arar konuşuruz ben arayamasamda mesaj atarım anlayışla karşılar
Bu gece yok piyasada telefona da cevap vermiyo nerde kiacep hic böyle yapmazdı
![]()
ama abi onun birilerine ihtiyacı var tut elinden bırakma
bak aynı şehirdesiniz git gör yani 
bilmiyorumama abi onun birilerine ihtiyacı var tut elinden bırakma
bak aynı şehirdesiniz git gör yani
![]()