Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tahmin edebiliyorum ben genelde el değiştiriyorum sürekli :):)

- - - Eklendi - - -

Ömer Muhammet'le sohbet etmeni tavsiye ederim :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sen bi de benimle konuş :P: Not: Muhammet benimle konuşmadan hiç bi işini yapamaz :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Tahmin edebiliyorum ben genelde el değiştiriyorum sürekli :):)

- - - Eklendi - - -

Ömer Muhammet'le sohbet etmeni tavsiye ederim :oke:

Olur ederiz sohbette konu bulma kısmında biraz kıtım :ehe

Birde hattım faturasız :hmmm

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

abi durumlar kurumlar izin verse sizle hergün konuşurum sıkıntı olmaz ama işte :(

Şaka yapıyorum kardeşim biliyorum anlıyorum merak etme ben Muhammet kadar uzun konuşamam zaten sıkmam seni halini hatrını sorar bi sıkıntın var mı diye sorar seni dinler çözümü bulmaya yardımcı olmaya çalışır kapatırım :) Muhammete uzun sohbeti sever iyide yapıyor aslında başta tanımak için ilk konuşmanın uzun olması gerekli :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Şaka yapıyorum kardeşim biliyorum anlıyorum merak etme ben Muhammet kadar uzun konuşamam zaten sıkmam seni halini hatrını sorar bi sıkıntın var mı diye sorar seni dinler çözümü bulmaya yardımcı olmaya çalışır kapatırım :) Muhammete uzun sohbeti sever iyide yapıyor aslında başta tanımak için ilk konuşmanın uzun olması gerekli :)
benim açımdan sıkıntı yokta uzun konuşmuşsun falan hiç önemli değil ayriyetten bende severim uzun konuşmaları :) ama ben arayabilsem :D arayamıyorum sizi çaldırıncada yük oluyorum :(

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

benim açımdan sıkıntı yokta uzun konuşmuşsun falan hiç önemli değil ayriyetten bende severim uzun konuşmaları :) ama ben arayabilsem :D arayamıyorum sizi çaldırıncada yük oluyorum :(
Bende arayamıyorum çaktırma :D Muhammet saolsun şaka bi yana kral adamdır sürekli arar konuşuruz ben arayamasamda mesaj atarım anlayışla karşılar :) Bu gece yok piyasada telefona da cevap vermiyo nerde kiacep hic böyle yapmazdı :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye

Bende arayamıyorum çaktırma :D Muhammet saolsun şaka bi yana kral adamdır sürekli arar konuşuruz ben arayamasamda mesaj atarım anlayışla karşılar :) Bu gece yok piyasada telefona da cevap vermiyo nerde kiacep hic böyle yapmazdı :hmmm
bilmiyorum :( ama abi onun birilerine ihtiyacı var tut elinden bırakma :evet: bak aynı şehirdesiniz git gör yani :)

codblackops2

codblackops2

Üye
|-)

ismail

ismail

Üye
heyta kim yok burda :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
uykum gelir

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Yunuzum görüşürüz kendine dikkat et hayırlı geceler...

ismail

ismail

Üye
bu gecede tekim :)

ismail

ismail

Üye
gecelerim öyle zor zor geçiyor somuru:

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ismail

ismail

Üye