Naptın la çocuğa o_O pusu kurmuştur reyiz :kahve:
Kingmortall Üye 1STayTRue35' Alıntı: Naptın la çocuğa Genişletmek için tıkla ... pusu kurmuştur reyiz
jackalmami Üye Yok la her sabah bu konuyu okuyormuşta, bende görünce gülümsemesi için yaptım. - - - Eklendi - - - Belki morali bozuktur falan, iyi gelir lan.
Yok la her sabah bu konuyu okuyormuşta, bende görünce gülümsemesi için yaptım. - - - Eklendi - - - Belki morali bozuktur falan, iyi gelir lan.
Kingmortall Üye 1STayTRue35' Alıntı: Bundan sonra senin nickin jackalcarlos olsun mami Genişletmek için tıkla ... aynen
1STayTRue35' Alıntı: Bundan sonra senin nickin jackalcarlos olsun mami Genişletmek için tıkla ... aynen
jackalmami Üye Ustamın dediği; ölmeyi bayılmak zannediyorsunuz siz herhalde - - - Eklendi - - - Yok la onu kalın bacaklı kızlara diyorlar. Bkz. Roberto carlos gibi bacakları var lan.
Ustamın dediği; ölmeyi bayılmak zannediyorsunuz siz herhalde - - - Eklendi - - - Yok la onu kalın bacaklı kızlara diyorlar. Bkz. Roberto carlos gibi bacakları var lan.
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Ustamın dediği; ölmeyi bayılmak zannediyorsunuz siz herhalde - - - Eklendi - - - Yok la onu kalın bacaklı kızlara diyorlar. Bkz. Roberto carlos gibi bacakları var lan. Genişletmek için tıkla ... ölmek te bi bayılmaktır olum nasıl olsa uyanıyorsun sonuçta
jackalmami' Alıntı: Ustamın dediği; ölmeyi bayılmak zannediyorsunuz siz herhalde - - - Eklendi - - - Yok la onu kalın bacaklı kızlara diyorlar. Bkz. Roberto carlos gibi bacakları var lan. Genişletmek için tıkla ... ölmek te bi bayılmaktır olum nasıl olsa uyanıyorsun sonuçta
Kingmortall Üye 1STayTRue35' Alıntı: Sana daha çok yakışıyor, iyi olmaz mı ama Genişletmek için tıkla ... süper fikir
1STayTRue35' Alıntı: Sana daha çok yakışıyor, iyi olmaz mı ama Genişletmek için tıkla ... süper fikir
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Yoksa sen Fikirtepe çocuğu musun Genişletmek için tıkla ... Lafı değiştirme mami
jackalmami Üye Yok canım böyle iyiyim ben - - - Eklendi - - - Zaten çok meşgulüm, bir de millete açıklama yapmak zorunda kalmayayım.
Yok canım böyle iyiyim ben - - - Eklendi - - - Zaten çok meşgulüm, bir de millete açıklama yapmak zorunda kalmayayım.
jackalmami Üye Nereden çıktı diyecekler sonuçta. Ben de Taner'in aklına uydum demek istemiyorum - - - Eklendi - - - Neyse gençler. Bu sefer temelli, dursunlu gidiyorum. Kendinize iyi bakın
Nereden çıktı diyecekler sonuçta. Ben de Taner'in aklına uydum demek istemiyorum - - - Eklendi - - - Neyse gençler. Bu sefer temelli, dursunlu gidiyorum. Kendinize iyi bakın
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Nereden çıktı diyecekler sonuçta. Ben de Taner'in aklına uydum demek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Şimdi benim ipimle kuyuya inilmez mi demek istiyorsun yani - - - Eklendi - - - Neyse yatam bende hayırlı geceler.
jackalmami' Alıntı: Nereden çıktı diyecekler sonuçta. Ben de Taner'in aklına uydum demek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Şimdi benim ipimle kuyuya inilmez mi demek istiyorsun yani - - - Eklendi - - - Neyse yatam bende hayırlı geceler.
jackalmami Üye Şaka yaptım sadece Şunu unutmayın ki; 20 kadın aynı anda bir yere bakıyorsa, ya indirim vardır ya da ben geçiyorumdur
Şaka yaptım sadece Şunu unutmayın ki; 20 kadın aynı anda bir yere bakıyorsa, ya indirim vardır ya da ben geçiyorumdur