Estağfullah biz yaşlandık
haydaravısyon Üye Furkan Emekli' Alıntı: Estağfullah biz yaşlandık Genişletmek için tıkla ... sende mi ıslandın
haydaravısyon Üye jackalmami' Alıntı: Selamün Aleyküm beyler ve bayansızlar Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin nasılsın
jackalmami' Alıntı: Selamün Aleyküm beyler ve bayansızlar Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin nasılsın
jackalmami Üye Hoşbulduk Haydar. Hiç bu kadar iyi olmamıştım dersem yalan atmış olur muyum acaba Sen nasılsın?
haydaravısyon Üye jackalmami' Alıntı: Hoşbulduk Haydar. Hiç bu kadar iyi olmamıştım dersem yalan atmış olur muyum acaba Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... idare ediyorum
jackalmami' Alıntı: Hoşbulduk Haydar. Hiç bu kadar iyi olmamıştım dersem yalan atmış olur muyum acaba Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... idare ediyorum
jackalmami Üye Hem iyiyim hemde kötüyüm desem daha iyi olurdu herhalde. İkisini de doruklarda yaşıyorum. Çok garip
haydaravısyon Üye Anafor.CK' Alıntı: Selâmın Aleyküm.. Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin nasılsın - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Huhu kimse yok mu Genişletmek için tıkla ... ağlama ağlama geldim işte
Anafor.CK' Alıntı: Selâmın Aleyküm.. Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin nasılsın - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Huhu kimse yok mu Genişletmek için tıkla ... ağlama ağlama geldim işte
-efşan Üye haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Haydar'ım. Şükrolsun iyiyim. Sen nasılsın?
haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Haydar'ım. Şükrolsun iyiyim. Sen nasılsın?
haydaravısyon Üye Anafor.CK' Alıntı: Hoş buldum Haydar'ım. Şükrolsun iyiyim. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... teşekür ederim bende iyim
Anafor.CK' Alıntı: Hoş buldum Haydar'ım. Şükrolsun iyiyim. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... teşekür ederim bende iyim
.Behzat Ç. Üye sa ndance: - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Konu : Bayramdaki Planınız Ne ¿ Genişletmek için tıkla ... el öpmek :F :F
sa ndance: - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Konu : Bayramdaki Planınız Ne ¿ Genişletmek için tıkla ... el öpmek :F :F