Yazıdan başka bişey paylaşmazsanız severim. Benim nine zorlanıyor da biraz :utan: tamam
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Yazıdan başka bişey paylaşmazsanız severim. Benim nine zorlanıyor da biraz : Genişletmek için tıkla ... tamam
jackalmami' Alıntı: Yazıdan başka bişey paylaşmazsanız severim. Benim nine zorlanıyor da biraz : Genişletmek için tıkla ... tamam
x-scarface Üye jackalmami' Alıntı: Çok sertti ya la o Genişletmek için tıkla ... Şu Türkçe'ye bak dışardan biri bu mesajı görse tayland forumu sanır
jackalmami' Alıntı: Çok sertti ya la o Genişletmek için tıkla ... Şu Türkçe'ye bak dışardan biri bu mesajı görse tayland forumu sanır
.Behzat Ç. Üye x-scarface' Alıntı: ağalar ben yatıyorum haydi Allah rahatlık versin hepinize Genişletmek için tıkla ... sağol yavru kurt iyi geceler
x-scarface' Alıntı: ağalar ben yatıyorum haydi Allah rahatlık versin hepinize Genişletmek için tıkla ... sağol yavru kurt iyi geceler
jackalmami Üye Yıldızlar da fena ha bu gece. Altlarında sigara içmenin verdiği huzuru anlatamam. İçemeyenler düşünsün...
Yıldızlar da fena ha bu gece. Altlarında sigara içmenin verdiği huzuru anlatamam. İçemeyenler düşünsün...
x-scarface Üye jackalmami' Alıntı: iyi geceler kankstar kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... eyvallah ciğerim
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Çok sertti ya la o - - - Eklendi - - - İyi geceler kankstar kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... abi aşk ihaneti affedermi ?
jackalmami' Alıntı: Çok sertti ya la o - - - Eklendi - - - İyi geceler kankstar kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... abi aşk ihaneti affedermi ?
jackalmami Üye İsterse çin malı sansın forumu. Ne olacak yaneee? Desinlere mi oynuyoruz burada - - - Eklendi - - - Eder
İsterse çin malı sansın forumu. Ne olacak yaneee? Desinlere mi oynuyoruz burada - - - Eklendi - - - Eder
x-scarface Üye jackalmami' Alıntı: İsterse çin malı sansın forumu. Ne olacak yaneee? Desinlere mi oynuyoruz burada Genişletmek için tıkla ... seviyorum ulan seni geberik
jackalmami' Alıntı: İsterse çin malı sansın forumu. Ne olacak yaneee? Desinlere mi oynuyoruz burada Genişletmek için tıkla ... seviyorum ulan seni geberik
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: İsterse çin malı sansın forumu. Ne olacak yaneee? Desinlere mi oynuyoruz burada - - - Eklendi - - - Eder Genişletmek için tıkla ... bence etmez abi ne kadar aşık olsamda sevdiğim kızı başkasıyla görsem bidaha kızın yüzüne bakmam sevgimi kalbime gömerim o çocuğuda linç ederim - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: seviyorum ulan seni geberik Genişletmek için tıkla ... kimse sevmesin beni zaten
jackalmami' Alıntı: İsterse çin malı sansın forumu. Ne olacak yaneee? Desinlere mi oynuyoruz burada - - - Eklendi - - - Eder Genişletmek için tıkla ... bence etmez abi ne kadar aşık olsamda sevdiğim kızı başkasıyla görsem bidaha kızın yüzüne bakmam sevgimi kalbime gömerim o çocuğuda linç ederim - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: seviyorum ulan seni geberik Genişletmek için tıkla ... kimse sevmesin beni zaten
jackalmami Üye Sen affetmeyebilirsin ama aşk affeder. Çünkü o psikoloji de aşk neyn kalmaz. Sonra gelse de içeri almazsın. Yalan nı ?
Sen affetmeyebilirsin ama aşk affeder. Çünkü o psikoloji de aşk neyn kalmaz. Sonra gelse de içeri almazsın. Yalan nı ?
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Sen affetmeyebilirsin ama aşk affeder. Çünkü o psikoloji de aşk neyn kalmaz. Sonra gelse de içeri almazsın. Yalan nı ? Genişletmek için tıkla ... doğru ama dedimya bi kere boynuzu yersem bakmam bidaha kıza ):
jackalmami' Alıntı: Sen affetmeyebilirsin ama aşk affeder. Çünkü o psikoloji de aşk neyn kalmaz. Sonra gelse de içeri almazsın. Yalan nı ? Genişletmek için tıkla ... doğru ama dedimya bi kere boynuzu yersem bakmam bidaha kıza ):
maxirabit Üye jackalmami' Alıntı: Hoş geldin illuminatici Genişletmek için tıkla ... ben mi - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: maxiRAbit Genişletmek için tıkla ... Tek ''b'' ama
jackalmami' Alıntı: Hoş geldin illuminatici Genişletmek için tıkla ... ben mi - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: maxiRAbit Genişletmek için tıkla ... Tek ''b'' ama