selamun aleykum gökhan ve hüseyin :D
Kingmortall Üye x-scarface' Alıntı: selamun aleykum gökhan ve hüseyin Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam hacı bugun çok kötü bişey oldu yaw
x-scarface' Alıntı: selamun aleykum gökhan ve hüseyin Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam hacı bugun çok kötü bişey oldu yaw
Kingmortall Üye x-scarface' Alıntı: hayırdır? Genişletmek için tıkla ... motor deneme sınavından 93 trafik deneme sınavından 84 almışım
x-scarface' Alıntı: hayırdır? Genişletmek için tıkla ... motor deneme sınavından 93 trafik deneme sınavından 84 almışım
x-scarface Üye Kingmortall' Alıntı: motor deneme sınavından 93 trafik deneme sınavından 84 almışım Genişletmek için tıkla ... yapma yav müdür aman diyelim trafiğe tekrar bak çalış o zaman.
Kingmortall' Alıntı: motor deneme sınavından 93 trafik deneme sınavından 84 almışım Genişletmek için tıkla ... yapma yav müdür aman diyelim trafiğe tekrar bak çalış o zaman.
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: Selamun aleyküm geceseverler Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim aleykum selam nasılsın - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gençler ve gençliğe imrenenler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam genç adam
1STayTRue35' Alıntı: Selamun aleyküm geceseverler Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim aleykum selam nasılsın - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gençler ve gençliğe imrenenler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam genç adam
Kingmortall Üye x-scarface' Alıntı: yapma yav müdür aman diyelim trafiğe tekrar bak çalış o zaman. Genişletmek için tıkla ... ya zaten taban 70 alırsan geçersin ben motordan 100 bekliyodum 3 soruda yanlış yapmışım trafikte 8 yanlışım var
x-scarface' Alıntı: yapma yav müdür aman diyelim trafiğe tekrar bak çalış o zaman. Genişletmek için tıkla ... ya zaten taban 70 alırsan geçersin ben motordan 100 bekliyodum 3 soruda yanlış yapmışım trafikte 8 yanlışım var
Kingmortall Üye 1STayTRue35' Alıntı: Selamun aleyküm geceseverler Genişletmek için tıkla ... hacı sen neredesn ya ve aleyküm selam bu arada
1STayTRue35' Alıntı: Selamun aleyküm geceseverler Genişletmek için tıkla ... hacı sen neredesn ya ve aleyküm selam bu arada
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: eyvallah kardeşim aleykum selam nasılsın - - - Eklendi - - - aleyküm selam genç adam Genişletmek için tıkla ... İyi olmaya çalışıyoruz sizleri sormalı?
x-scarface' Alıntı: eyvallah kardeşim aleykum selam nasılsın - - - Eklendi - - - aleyküm selam genç adam Genişletmek için tıkla ... İyi olmaya çalışıyoruz sizleri sormalı?
x-scarface Üye Kingmortall' Alıntı: ya zaten taban 70 alırsan geçersin ben motordan 100 bekliyodum 3 soruda yanlış yapmışım trafikte 8 yanlışım var Genişletmek için tıkla ... biliyorum olum olsun sen trafiğide yukarı 90 lara çek ondan diyorum takma kafana 3 yanlışı bilmediğinden değil dalgınlığından yapmışındır.
Kingmortall' Alıntı: ya zaten taban 70 alırsan geçersin ben motordan 100 bekliyodum 3 soruda yanlış yapmışım trafikte 8 yanlışım var Genişletmek için tıkla ... biliyorum olum olsun sen trafiğide yukarı 90 lara çek ondan diyorum takma kafana 3 yanlışı bilmediğinden değil dalgınlığından yapmışındır.
Kingmortall Üye jackalmami' Alıntı: Nasılsınız bakem bugün? Genişletmek için tıkla ... sınava 10 gün var ne yapacağımı bilemez vaziyetteyim çalışmaya devam etsemmi acaaba
jackalmami' Alıntı: Nasılsınız bakem bugün? Genişletmek için tıkla ... sınava 10 gün var ne yapacağımı bilemez vaziyetteyim çalışmaya devam etsemmi acaaba
x-scarface Üye Kingmortall' Alıntı: konusunu açalım hemen yarbay olduysa Genişletmek için tıkla ... açtım ben çoktan
Kingmortall' Alıntı: konusunu açalım hemen yarbay olduysa Genişletmek için tıkla ... açtım ben çoktan
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: taner yarbay olmuşun kanka Genişletmek için tıkla ... Olduk sonunda bea
Kingmortall Üye x-scarface' Alıntı: biliyorum olum olsun sen trafiğide yukarı 90 lara çek ondan diyorum takma kafana 3 yanlışı bilmediğinden değil dalgınlığından yapmışındır. Genişletmek için tıkla ... ya soruyu yanlış okudum yada ne blim dalğınlıktan dolayıdır ben hepsinden 70 alayım geçeyimde gerisi boş
x-scarface' Alıntı: biliyorum olum olsun sen trafiğide yukarı 90 lara çek ondan diyorum takma kafana 3 yanlışı bilmediğinden değil dalgınlığından yapmışındır. Genişletmek için tıkla ... ya soruyu yanlış okudum yada ne blim dalğınlıktan dolayıdır ben hepsinden 70 alayım geçeyimde gerisi boş