Cümleten SelamünAleyküm ey ahali iyi sohbetler hepinize :tebessüm: Ve aleykümselam Furkan
CABBAR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Cümleten SelamünAleyküm ey ahali iyi sohbetler hepinize Genişletmek için tıkla ... Ve aleykümselam Furkan
Furkan Emekli' Alıntı: Cümleten SelamünAleyküm ey ahali iyi sohbetler hepinize Genişletmek için tıkla ... Ve aleykümselam Furkan
Kingmortall Üye Furkan Emekli' Alıntı: Bilerek mi yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... banamı söyledin
Kingmortall Üye Furkan Emekli' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... ilk defa söyledim bozulacağını bilseydim söylemezdim kardeşim
Furkan Emekli' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... ilk defa söyledim bozulacağını bilseydim söylemezdim kardeşim
Furkan Emekli Üye Yok be aslında pek kızmam ama aynı şeyleri sürekli çevremde dediği için artık sıkılmaya başladım kusura bakma kardeşim.
Yok be aslında pek kızmam ama aynı şeyleri sürekli çevremde dediği için artık sıkılmaya başladım kusura bakma kardeşim.
Kingmortall Üye 1STayTRue35' Alıntı: Kim? Genişletmek için tıkla ... ee reyiz sen ne yaptın anlat bakalım bugun çok sessizsin
1STayTRue35' Alıntı: Kim? Genişletmek için tıkla ... ee reyiz sen ne yaptın anlat bakalım bugun çok sessizsin
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: selam millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin arda şükür sen nasılsın
__xXx__' Alıntı: selam millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin arda şükür sen nasılsın
1STayTRue35 Üye Kingmortall' Alıntı: ee reyiz sen ne yaptın anlat bakalım bugun çok sessizsin Genişletmek için tıkla ... Can sıkıntısı hacı bişey yaptığım yok sen ne yapıyon ne ediyon?
Kingmortall' Alıntı: ee reyiz sen ne yaptın anlat bakalım bugun çok sessizsin Genişletmek için tıkla ... Can sıkıntısı hacı bişey yaptığım yok sen ne yapıyon ne ediyon?
__xXx__ Üye rabbace' Alıntı: Hoş geldin arda şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkür ederim bu aralar yine fena değil burası bayağı gelen var
rabbace' Alıntı: Hoş geldin arda şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkür ederim bu aralar yine fena değil burası bayağı gelen var
Kingmortall Üye 1STayTRue35' Alıntı: Can sıkıntısı hacı bişey yaptığı yok sen ne yapıyon ne ediyon? Genişletmek için tıkla ... derslere gidip geliyom sınava 10 gün kaldı hacı biraz daha çalışacağım hep aynı - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: selam millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam iyilik sen nasılsın
1STayTRue35' Alıntı: Can sıkıntısı hacı bişey yaptığı yok sen ne yapıyon ne ediyon? Genişletmek için tıkla ... derslere gidip geliyom sınava 10 gün kaldı hacı biraz daha çalışacağım hep aynı - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: selam millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam iyilik sen nasılsın
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim teşekkür ederim bu aralar yine fena değil burası bayağı gelen var Genişletmek için tıkla ... Saat 1 gibi falan dolmaya başlıyor
__xXx__' Alıntı: iyiyim teşekkür ederim bu aralar yine fena değil burası bayağı gelen var Genişletmek için tıkla ... Saat 1 gibi falan dolmaya başlıyor
1STayTRue35 Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim teşekkür ederim bu aralar yine fena değil burası bayağı gelen var Genişletmek için tıkla ... Yakın geçmişe göre iyi.
__xXx__' Alıntı: iyiyim teşekkür ederim bu aralar yine fena değil burası bayağı gelen var Genişletmek için tıkla ... Yakın geçmişe göre iyi.
__xXx__ Üye Kingmortall' Alıntı: derslere gidip geliyom sınava 10 gün kaldı hacı biraz daha çalışacağım hep aynı - - - Eklendi - - - ve aleyküm selam iyilik sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkür ederim sınav için şimdiden başarılar - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Saat 1 gibi falan dolmaya başlıyor Genişletmek için tıkla ... 32 dk sonra cümbür cemaat olur
Kingmortall' Alıntı: derslere gidip geliyom sınava 10 gün kaldı hacı biraz daha çalışacağım hep aynı - - - Eklendi - - - ve aleyküm selam iyilik sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkür ederim sınav için şimdiden başarılar - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Saat 1 gibi falan dolmaya başlıyor Genişletmek için tıkla ... 32 dk sonra cümbür cemaat olur
1STayTRue35 Üye Kingmortall' Alıntı: derslere gidip geliyom sınava 10 gün kaldı hacı biraz daha çalışacağım hep aynı Genişletmek için tıkla ... İyi iyi olsun alcan sen bu ehliyeti hadi bakalım
Kingmortall' Alıntı: derslere gidip geliyom sınava 10 gün kaldı hacı biraz daha çalışacağım hep aynı Genişletmek için tıkla ... İyi iyi olsun alcan sen bu ehliyeti hadi bakalım