Kingmortall
Üye
Helall, adamsın![]()
daha sorabilirsin yani maksat muhabbet olsun

Helall, adamsın![]()

ECU nedir biliyon mudaha sorabilirsin yani maksat muhabbet olsun![]()

ECU nedir biliyon mu![]()
onlara daha gelmedim benim sınırım belli aks şaft vites kutusu kardan mili kondansatör falan 
Bende edemiyorum valla noldu harbidenZaten bugün müdürlerle tartıştım o halle. Neyse... uzun konu buna da girmeyelim şimdi
Suriye'den bir haber var mı? Ben takip etmiyorum da haberleri.

Bende edemiyorum valla noldu harbiden![]()
Yok çıkmaz muhabbetine sordum, bu oto-elektrik elektroniğe giriyone bileyim hacı sınavda çıkarmıonlara daha gelmedim benim sınırım belli aks şaft vites kutusu kardan mili kondansatör falan
![]()

Yok çıkmaz muhabbetine sordum, bu oto-elektrik elektroniğe giriyo![]()

Ama sen olayı çözmüşsün hacı fazla sıkma kendini bildiklerinde kafanda karışır gider yoksao aşar beni![]()

Tamam sende haklısınOhh sonunda yatağa da girdim. 4 buçuk saat ALLAH ne verdiyse. Hadl gençler kendinize iyi davranın. Bu fırsatı da harcama istemiyorum![]()
- - - Eklendi - - -
Bu arada şaka maka ben aslında 20 yaşında değilim la. 3 saat ortalamayla uyuyorup hep. Bunun yüzünden de normalden çok yaşamış oluyorum. Yani şuan 25-30 arası bişeyim![]()
hadi iyi geceler madem 
En iyisi... Ama çok ta kararsız kalırsan bakarsın yine fazla abartmadan. geçen geceye göre gelişme varartık soru çözmüyorum hacı

En iyisi... Ama çok ta kararsız kalırsan bakarsın yine fazla abartmadan. geçen geceye göre gelişme var![]()

neden çünkü soruları ezberledim artık çöz çöz aynı sorular![]()
iyi iyi. zaten sınavda da çok farklı sorular çıkmıyor zaten 
iyi iyi. zaten sınavda da çok farklı sorular çıkmıyor zaten
![]()
polislerin önünden geçeceğim inadına 
Şeyliğine değil mi (anladın sen onuşehir turu yapacam ehliyeti alayımpolislerin önünden geçeceğim inadına
![]()
)Olaya bakk1915 yılında yapılan "Charlie Chaplin'e Benzeyenler" yarışmasına gizlice katılan Charlie Chaplin yarışmada 3. olmuş.
![]()