Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
Zaten bugün müdürlerle tartıştım o halle. Neyse... uzun konu buna da girmeyelim şimdi
Suriye'den bir haber var mı? Ben takip etmiyorum da haberleri.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Zaten bugün müdürlerle tartıştım o halle. Neyse... uzun konu buna da girmeyelim şimdi
Suriye'den bir haber var mı? Ben takip etmiyorum da haberleri.
Bende edemiyorum valla noldu harbiden :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
ne bileyim hacı sınavda çıkarmı :hmmm onlara daha gelmedim benim sınırım belli aks şaft vites kutusu kardan mili kondansatör falan :naughty:
Yok çıkmaz muhabbetine sordum, bu oto-elektrik elektroniğe giriyo :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Ohh sonunda yatağa da girdim. 4 buçuk saat ALLAH ne verdiyse. Hadl gençler kendinize iyi davranın. Bu fırsatı da harcama istemiyorum :bye2: :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada şaka maka ben aslında 20 yaşında değilim la. 3 saat ortalamayla uyuyorup hep. Bunun yüzünden de normalden çok yaşamış oluyorum. Yani şuan 25-30 arası bişeyim :ehe

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Ohh sonunda yatağa da girdim. 4 buçuk saat ALLAH ne verdiyse. Hadl gençler kendinize iyi davranın. Bu fırsatı da harcama istemiyorum :bye2: :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada şaka maka ben aslında 20 yaşında değilim la. 3 saat ortalamayla uyuyorup hep. Bunun yüzünden de normalden çok yaşamış oluyorum. Yani şuan 25-30 arası bişeyim :ehe
Tamam sende haklısın :D hadi iyi geceler madem :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
artık soru çözmüyorum hacı

Kingmortall

Kingmortall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
Kingmortall

Kingmortall

Üye
anladım hacı biipli kelime :d:

minoo

minoo

Üye
1915 yılında yapılan "Charlie Chaplin'e Benzeyenler" yarışmasına gizlice katılan Charlie Chaplin yarışmada 3. olmuş.

:kop:

Üst Alt