Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Tamam mı Emre sende de bir sorun olmadığını umuyorum. Ortamı yumuşatmak için espri yapmaya çalıştı ama başarısız oldu. Sonuçta niyeti önemliydi ve kazandı. Önümüzdeki maçlara bakacağız :zong:
Gördüğüm kadarıyla hiç bir soğukluk kalmamış arada. Ee kurdeleyi kesmekte modumuza düşer. :ehe

cuma günü kescekler kurdaleyi dur sen :(

minoo

minoo

Üye
İyi geceler çıkanlara. Ben de dizimi izleyip geliyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
merabayın millet (h)

jackalmami

jackalmami

Üye
Aaaa Arda... Ne ara geldin de gidiyorsun be :(
Mobil olmamın, hele hele avealı olmanın dezavantajları :( Hadi hayırlı geceler sana :bye:

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
mrb hoşgeldin

minoo

minoo

Üye
Tamam mı Emre sende de bir sorun olmadığını umuyorum. Ortamı yumuşatmak için espri yapmaya çalıştı ama başarısız oldu. Sonuçta niyeti önemliydi ve kazandı. Önümüzdeki maçlara bakacağız :zong:
Gördüğüm kadarıyla hiç bir soğukluk kalmamış arada. Ee kurdeleyi kesmekte modumuza düşer. :ehe

Hâşâ :tebessüm:

jackalmami

jackalmami

Üye
Cuma günü nolacak ki :hmmm
Behzat ç. De mi :ehe

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
Pınar müsaadenle 1-2 soru sorabillr miyim sana ?

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
Hoş geldin gökhan

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve Kingmortall
minoo

minoo

Üye
Tabii ki sorabilirsin.

Tvden izlemiyorum diziyi netten izliyorum. Merlin'in yeni sezonu başladı da onu izleyeceğim.

jackalmami

jackalmami

Üye
Kazandı derken gönlünü anlamında Aras... Umarım yanlış yere çekmiyorsundur :zzz:

- - - Eklendi - - -

Mert'le evli misini? Evli iseniz o Ankara da da sen neden İstanbul'dasın? Şunu bi çözemedim gitti :D

Kimin müsabakası Emre ?

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Yahu biz Mert'le evli falan değiliz :ehe Biz onla evlensek var ya birbirimizi öldürürüz o kadar zıt insanız yani :D
Ama çok severim Mert'i. Taa önceden bir kaç kişi bizim aramızda bir şey var sandı, biz de makara yaptık. Sonra herkes bizi evli sandı, biz de bozmadık :ehe

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ehliyete çalışıyorum kapsama alanımda motor parçaları var başımm ağrıdı fazla yüklendim garibe :hmmm

- - - Eklendi - - -

hoşbuldum reyiz (h)

bende bmw 520 i var babamın gerçi :) ehliyetsiz sürüyorum alcam ehliyet az kaldı

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Üst Alt