Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
pınar haklı isteyen bulur

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Aramıyorsun/bulmak istemiyorsun da ondan.

Bu haftasonumu burdan maxiden tanıştığım ve gerçekten arkadaş olduğum birinin evinde geçirdim; Vapur Dumanı (Esra).
O bizde kalır, ben onda kalırım. Her fırsatta görüşürüz. Yeni eve taşındı, birlikte temizlik yaptık, birlikte gülüp eğlendik, birlikte ağladık.. Ama maxide tanıştık. Aramak istersen zor değil.
mamiiiiii <3 :pro:

jackalmami

jackalmami

Üye
Hadi Aras ve Emre... Bizim hatrımız için ikiniz de şuan barışıyorsunuz. Yok ben barışmam, bir daha yüzüne bakmam onun derseniz, buradaki sevdiklerinizin gönlünü kırmış olursunuz. Soruyorum size; değer mi?
O zaman ikinizden de aynı smile'ı görmek istiyoruz. Birbirinize karşı sarılın :sarıl: :D

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Hadi Aras ve Emre... Bizim hatrımız için ikiniz de şuan barışıyorsunuz. Yok ben barışmam, bir daha yüzüne bakmam onun derseniz, buradaki sevdiklerinizin gönlünü kırmış olursunuz. Soruyorum size; değer mi?
O zaman ikinizden de aynı smile'ı görmek istiyoruz. Birbirinize karşı sarılın :sarıl: :D
abi uçtun

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Aramıyorsun/bulmak istemiyorsun da ondan.

Bu haftasonumu burdan maxiden tanıştığım ve gerçekten arkadaş olduğum birinin evinde geçirdim; Vapur Dumanı (Esra).
O bizde kalır, ben onda kalırım. Her fırsatta görüşürüz. Yeni eve taşındı, birlikte temizlik yaptık, birlikte gülüp eğlendik, birlikte ağladık.. Ama maxide tanıştık. Aramak istersen zor değil.
Tabii ki. Bütün bunların ne gereği var arkadaş, sonra ne olacak mutlu mu olucaksınız "adama nasıl soktum lafıı, nasıl konuştum sustu kaldı" falan filan bu mudur diyeceğiniz kendi kendinizi rahatlatmak için neyi kazanmış olucaksınız? Ve ya şöyle sorayım, neyi kaybetmiş olacaksınız?

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
İstersen kalp koyalım. bune la :/

- - - Eklendi - - -

Tabii ki. Bütün bunların ne gereği var arkadaş, sonra ne olacak mutlu mu olucaksınız "adama nasıl soktum lafıı, nasıl konuştum sustu kaldı" falan filan bu mudur diyeceğiniz kendi kendinii rahatlatmak için neyi kazanmış olucaksınız? Ve ya şöyle soraym, neyi kaybetmiş olacaksınız?
benim kimseyle bi küslüğüm yok

x-scarface

x-scarface

Üye
isteyen bulur kısmını geçelim arkadaslar varsa öyle bişey benim bu zamana kadarki mesajlarıma bakın hepsi yapıcı vs ama kimse tutupta hatır gönül saymıyor ki bazı arkadaşları tenzih ediyorum tabiki ama yok yani yok :bilmm

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
İyi geceler nasılsınız siz bu mesajı okurken ben çoktan uyumuş olcam :zzz: iyi geceler kendinize iyi bakın iyi geceler iyi uykular mutlu sabahlar afiyet olsu

jackalmami

jackalmami

Üye
Hayır uçmadım. Şuan barıştığınızı sembolize edecek tek smile o. Kafa tokuşturamayacağınıza göre.. Hadi daha ne bekliyorsunuz? Sevgi pıtırcıkları bekliyoruz ailecek sizden. :D

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Deli etmeyin beni. Allahıma banlarım ha :kro2:

jackalmami

jackalmami

Üye
Hadi aras... Büyük olarak senden bekliyoruz ilk hareketi. Kırıcı oluyorsunuz ama :zzz:

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye

ben kimseye küs kırgın değilim zaten en büyük kırgınlığım benim anneme beni bırakıp gitti ondan beridir ki kimseye küsemem..

- - - Eklendi - - -

Deli etmeyin beni. Allahıma banlarım ha :kro2:

fark yapmaz :D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
isteyen bulur kısmını geçelim arkadaslar varsa öyle bişey benim bu zamana kadarki mesajlarıma bakın hepsi yapıcı vs ama kimse tutupta hatır gönül saymıyor ki bazı arkadaşları tenzih ediyorum tabiki ama yok yani yok :bilmm
Ne yok hacı ? biz neyiz eşek miyiz biz burda o*urup o*urup duruyoz?

• Beğen
Tepkiler: minoo
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Hadi aras... Büyük olarak senden bekliyoruz ilk hareketi. Kırıcı oluyorsunuz ama :zzz:
abi bak kız yeni yazmış Ben emreyi çoook seviyorum, zor zamanlarımda hep yanımda oldu bazen zor zamanlara kendi sürükledi ama olsun herşeye rağmen iyiki yanımdaa <3 :D sevindim la :D

jackalmami

jackalmami

Üye
2 tarafta küs değil mi şimdi birbirinden ?

• Beğen

Üst Alt