Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bura daha iyi bence :tebessüm:

jackalmami

jackalmami

Üye

O değilde anılarım film şeridi gibi canlandı gözümün önünde. Az kişiyi işletmedim bu konu da be. Özleyeceğim la harbi somuru:

1 hafta banlanmıştım bi ara; sahte bi nickle geldim burada milleti birbirine düşürdüm, şakadan iftiralar attım :D
Birisinin arkasından 3 kere iyi bilirdik dedittirdim millete. Hey gidi günler hey...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ne yaptınız gençler anlaştınızmı ???

CABBAR

CABBAR

Üye

O değilde anılarım film şeridi gibi canlandı gözümün önünde. Az kişiyi işletmedim bu konu da be. Özleyeceğim la harbi somuru:

Sen var ya askerde çok dayak yersin haa :)

- - - Eklendi - - -

1 hafta banlanmıştım bi ara; sahte bi nickle geldim burada milleti birbirine düşürdüm, şakadan iftiralar attım :D
Birisinin arkasından 3 kere iyi bilirdik dedittirdim millete. Hey gidi günler hey...

Iyi bilirdik mı :)

jackalmami

jackalmami

Üye

Bu konuda konuşanlar 2 gruba ayrılıyor. Seni dayak yersin grubuna dahil ettim :ehe
kimisi de bu sayede dayak yemezsin diyor ama gidince görürüz. Hem dayak yasaklanmış diyorlar ya..

jackalmami

jackalmami

Üye

- - - Eklendi - - -

Iyi bilirdik mı :)

:ehe Kendine ban atmıştı birisi 3 günlüğüne. Bende dedim sınırsız ban yedi, vasiyet olarak arkasından 3 kere iyi bilirdik denmesini istiyor :ehe
Nedenini falan bi senaryo yazıp anlattım onlarda yediler :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye

Bu konuda konuşanlar 2 gruba ayrılıyor. Seni dayak yersin grubuna dahil ettim :ehe
kimisi de bu sayede dayak yemezsin diyor ama gidince görürüz. Hem dayak yasaklanmış diyorlar ya..

Bakalım bekleyelim görelim :)

- - - Eklendi - - -

:ehe Kendine ban atmıştı birisi 3 günlüğüne. Bende dedim sınırsız ban yedi, vasiyet olarak arkasından 3 kere iyi bilirdik denmesini istiyor :ehe
Nedenini falan bi senaryo yazıp anlattım onlarda yediler :ehe

Tahmini ne zaman ? O sayfayı bulup okumam lazım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
19 5 ay sonra askere gidiyom reyiz :hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aranızda Ofm oynayan var mı beyler .

jackalmami

jackalmami