jackalmami
Üye
adını feriha koydum asdfgh haykırdım bu sefer![]()
haykırdım dünyaya çektiklerimii

Arabesk mami'yi uyandırmayın, tavsiye etmem

adını feriha koydum asdfgh haykırdım bu sefer![]()

Yeterli tabi reyiz akışına bırak biraz rahatla fazla sıkma kendini yoksa ters teperne bileyim be hacı soruları çözüyom derslere gidiyom yeterlimi acaba kitaptaki soruları çözdüm![]()

Yengeben kaçar gençler alexandra stan yengeniz gelicek hadi sonra konuşuruz. kötü adama iyi geceler dileyin ( Scarface- Behzat çiee)![]()
neyse iyi geceler 
Soru sorabilirsin mesela. SEnin muhabbetin bu
İş bulamadın mı hala?

İnan hepsini cevaplardım gökhan da yorma beni üşeniyorum hiç uzun yazcak halim yoktamam reyiz al soruyorum
1 alternatörün görevi nedir ?
2 marş motorunun görevi nedir ?
3 akü kışın donmasın diye ne yapılır ?
4 motordan mavi duman çıkmasının sebebi nedir ?
5 buji kablolarından biri çıkmış ise araba nasıl çalışır
6 motor yağı motorun neresinden konur ?
7 termostadın görevi nedir ?
8 distiribitörün görevi nedir ?
9 devirdaim su pompasının görevi nedir ?
10 vantilatör kayışı çok sıkı ise ne olur ? varmı cevaplayacak babayigit hadi bakalım![]()

İnan hepsini cevaplardım gökhan da yorma beni üşeniyoruö hiç uzun yazcak halim yok![]()

Ben napayım bunun okulunu okuyorumhepsini ezberlemek sıkar biraz reyiz hepsini yaladım yuttum![]()

Otomotivne okulu![]()

Otomotiv![]()

Otomotiv![]()

Arkadaşlar arasında otomotor
Hani otomotor du![]()
sen nerdeydin la.Biz 4senede neler görüyoz haberin var mı gökhanmotor kolay ne işe yaradıklarını parçaların adlarını öğren yeter ben sağlıktan korkuyorm bide trafikten![]()

Motor dan 100 almış biri olarak bunlar da bişey mi deme hakkını kazandığımı düşünüyorum![]()
![]()
.gif)
.gif)
Biz 4senede neler görüyoz haberin var mı gökhan![]()

okul dışında okul muhabbeti konuşmamaya çalışıyorum ama motordan tekerleğe kadar ne var ne yok hepsinitamam reyiz sustum
- - - Eklendi - - -
yok valla anlatsana muhabbet olur biraz![]()

okul dışında okul muhabbeti konuşmamaya çalışıyorum ama motordan tekerleğe kadar ne var ne yok hepsini
- - - Eklendi - - -
yani bir otomobilde aklına gelebilecek herşeyi![]()

okul dışında okul muhabbeti konuşmamaya çalışıyorum ama motordan tekerleğe kadar ne var ne yok hepsini
- - - Eklendi - - -
yani bir otomobilde aklına gelebilecek herşeyi![]()