yav dalga geçmeyin işte htc mi hkc mi? soruda sormayın Seni mi kıracağım la. Hkc diyor içimdeki ses
jackalmami Üye .Behzat Ç.' Alıntı: yav dalga geçmeyin işte htc mi hkc mi? soruda sormayın Genişletmek için tıkla ... Seni mi kıracağım la. Hkc diyor içimdeki ses
.Behzat Ç.' Alıntı: yav dalga geçmeyin işte htc mi hkc mi? soruda sormayın Genişletmek için tıkla ... Seni mi kıracağım la. Hkc diyor içimdeki ses
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Seni mi kıracağım la. Hkc diyor içimdeki ses Genişletmek için tıkla ... Benden de bi hkc olsun
jackalmami' Alıntı: Seni mi kıracağım la. Hkc diyor içimdeki ses Genişletmek için tıkla ... Benden de bi hkc olsun
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Seni mi kıracağım la. Hkc diyor içimdeki ses Genişletmek için tıkla ... seni istiyorum cemre
jackalmami' Alıntı: Seni mi kıracağım la. Hkc diyor içimdeki ses Genişletmek için tıkla ... seni istiyorum cemre
pro.engineer Üye 1STayTRue35' Alıntı: Sen burdamıydın ya İyi gecelerrr Genişletmek için tıkla ... genel izleyici olarak yukarıdan bakıyordum
1STayTRue35' Alıntı: Sen burdamıydın ya İyi gecelerrr Genişletmek için tıkla ... genel izleyici olarak yukarıdan bakıyordum
jackalmami Üye .Behzat Ç.' Alıntı: seni istiyorum cemre Genişletmek için tıkla ... Ama ben öbürünü demedim mi de? Tersini mi yapacaktın - - - Eklendi - - - .Behzat Ç.' Alıntı: seni istiyorum cemre Genişletmek için tıkla ... Hem ben daha bişey demedim ki
.Behzat Ç.' Alıntı: seni istiyorum cemre Genişletmek için tıkla ... Ama ben öbürünü demedim mi de? Tersini mi yapacaktın - - - Eklendi - - - .Behzat Ç.' Alıntı: seni istiyorum cemre Genişletmek için tıkla ... Hem ben daha bişey demedim ki
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Ama ben öbürünü demedim mi de? Tersini mi yapacaktın - - - Eklendi - - - Hem ben daha bişey demedim ki Genişletmek için tıkla ... birini severken diğerinide severim anladın - - - Eklendi - - - cemrenin her türlü gideri var anlamıyormusun - - - Eklendi - - - demin bi konu açmasaydım konular 31 olcaktı suan 32
jackalmami' Alıntı: Ama ben öbürünü demedim mi de? Tersini mi yapacaktın - - - Eklendi - - - Hem ben daha bişey demedim ki Genişletmek için tıkla ... birini severken diğerinide severim anladın - - - Eklendi - - - cemrenin her türlü gideri var anlamıyormusun - - - Eklendi - - - demin bi konu açmasaydım konular 31 olcaktı suan 32
jackalmami Üye .Behzat Ç.' Alıntı: birini severken diğerinide severim anladın - - - Eklendi - - - cemrenin her türlü gideri var anlamıyormusun Genişletmek için tıkla ... sadece güzelliğe bakıyorsun zannımca. Bu da aşık olmadığın anlamına gelmiyor mu? Neyse yeri değil...
.Behzat Ç.' Alıntı: birini severken diğerinide severim anladın - - - Eklendi - - - cemrenin her türlü gideri var anlamıyormusun Genişletmek için tıkla ... sadece güzelliğe bakıyorsun zannımca. Bu da aşık olmadığın anlamına gelmiyor mu? Neyse yeri değil...
1STayTRue35 Üye .Behzat Ç.' Alıntı: birini severken diğerinide severim anladın - - - Eklendi - - - cemrenin her türlü gideri var anlamıyormusun - - - Eklendi - - - demin bi konu açmasaydım konular 31 olcaktı suan 32 Genişletmek için tıkla ... yok cemre iyi değil hacı gitmez sana
.Behzat Ç.' Alıntı: birini severken diğerinide severim anladın - - - Eklendi - - - cemrenin her türlü gideri var anlamıyormusun - - - Eklendi - - - demin bi konu açmasaydım konular 31 olcaktı suan 32 Genişletmek için tıkla ... yok cemre iyi değil hacı gitmez sana
.Behzat Ç. Üye 1STayTRue35' Alıntı: yok cemre iyi değil hacı gitmez sana Genişletmek için tıkla ... kızı gördün mü de konuşuyorsun
1STayTRue35' Alıntı: yok cemre iyi değil hacı gitmez sana Genişletmek için tıkla ... kızı gördün mü de konuşuyorsun
1STayTRue35 Üye .Behzat Ç.' Alıntı: faceye gelsene abi devam edelim ordan Genişletmek için tıkla ... hooopp satış mı yapıyonuz genşlerrr
.Behzat Ç.' Alıntı: faceye gelsene abi devam edelim ordan Genişletmek için tıkla ... hooopp satış mı yapıyonuz genşlerrr
jackalmami Üye Saçmaladığını varsayarak o da saçmaladı. Ve sonra köşesine çekilip düşünmeye başladı. Her zamanki gibi Haksız mıyım taner
Saçmaladığını varsayarak o da saçmaladı. Ve sonra köşesine çekilip düşünmeye başladı. Her zamanki gibi Haksız mıyım taner
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Saçmaladığını varsayarak o da saçmaladı. Ve sonra köşesine çekilip düşünmeye başladı. Her zamanki gibi Haksız mıyım taner Genişletmek için tıkla ... öhöm öhöm
jackalmami' Alıntı: Saçmaladığını varsayarak o da saçmaladı. Ve sonra köşesine çekilip düşünmeye başladı. Her zamanki gibi Haksız mıyım taner Genişletmek için tıkla ... öhöm öhöm
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Saçmaladığını varsayarak o da saçmaladı. Ve sonra köşesine çekilip düşünmeye başladı. Her zamanki gibi Haksız mıyım taner Genişletmek için tıkla ... Doğrudur hacı saçmaladım bende öyle anladım - - - Eklendi - - - Tabi ya çalış çalış beynini yicen hacı takıl biraz rahatına bak
jackalmami' Alıntı: Saçmaladığını varsayarak o da saçmaladı. Ve sonra köşesine çekilip düşünmeye başladı. Her zamanki gibi Haksız mıyım taner Genişletmek için tıkla ... Doğrudur hacı saçmaladım bende öyle anladım - - - Eklendi - - - Tabi ya çalış çalış beynini yicen hacı takıl biraz rahatına bak