Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
Gökay illüzyonla ilgili benim bilgim yok cezbediciye bi pm at istersen :)

CABBAR

CABBAR

Üye

çekinmiyorum yaklaşık 3 aydır bu bölüme takılmıyorm pek. Yeni arkadaşlar gelmiş eskiler gitmiş :hmmm

Ben ramazandan önce çok takılırdım o zamanlar şu an aramızdakilerden sadece Gökçen abi vardı :)

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
ben yeni yeni takılıyorum bu bölüme :)

CABBAR

CABBAR

Üye

aykut ben bir kaç biliyorum numara ama geliştirmek istiyorum :)

Pek ilgim yok öyle şeylere benim "aaa nasıl yaptı" diye de şaşırmam hiç ama hobi tabi geliştirebilirsin bi de yetenek meselesi sanırım

- - - Eklendi - - -

Evet sadece gökçen abi kalmış

Sende yoktun o zamanlar :)

- - - Eklendi - - -

ben yeni yeni takılıyorum bu bölüme :)

Geceleri sohbetin doruğa ulaştığı zamanlar olur güzel ve eğlenceli vakitler geçer burada. Sabahlar olmaz ama gel gör ki mevcut azalmaya başladı

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
Pek ilgim yok öyle şeylere benim "aaa nasıl yaptı" diye de şaşırmam hiç ama hobi tabi geliştirebilirsin bi de yetenek meselesi sanırım

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Geceleri sohbetin doruğa ulaştığı zamanlar olur güzel ve eğlenceli vakitler geçer burada. Sabahlar olmaz ama gel gör ki mevcut azalmaya başladı

destek vermek lazım

pro.engineer

pro.engineer

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ben okuyordum yorumları yazacak kadar vaktim olmuyordu

Üst Alt