Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
o kadarda kötü bir durum değil. Sadece tartıştım evdekilerle, saçma bir konu yüzünden.

Yok ya ben biliyorum bunun nedenini. Hep o malum mesajları 10 farklı kişiye atmadığımdan oluyor tüm bunlar.

Olur be Muhammed sıkma canını normaldir bunlar :sarıl:

doctorrr

doctorrr

Üye
huuuuu foooyaaar fıııraaaayyiii :kac:

jackalmami

jackalmami

Üye
Sürekli olunca ve laf anlatamayınca normallikten çıkıyor maalesef. Fazla takmıyorum zaten ya. Herşey gibi bunlar da geçecek. Boş verin beni siz nasılsınız?

- - - Eklendi - - -

:sarıl:

doctorrr

doctorrr

Üye
uykum geldi yatıyorum )):

jackalmami

jackalmami

Üye
Geliyor musun gidiyor musun Yunus :D
Hoş geldin

jackalmami

jackalmami

Üye
Bende yatıyorum ama daha uykum gelmedi. :bye2:

doctorrr

doctorrr

Üye
neyse size doyum olma ben kaştım abiler :op:

CABBAR

CABBAR

Üye
Sürekli olunca ve laf anlatamayınca normallikten çıkıyor maalesef. Fazla takmıyorum zaten ya. Herşey gibi bunlar da geçecek. Boş verin beni siz nasılsınız?

- - - Eklendi - - -

:sarıl:

Şükür be üstad :) Suriyeyle olanları takip edebildiniz mi forumdaki haber ne derece doğru biliyor musunuz ?

jackalmami

jackalmami

Üye
Yanlış anlaşılabilir az önceki mesaj. Yönüs e attım oni :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
o kadarda kötü bir durum değil. Sadece tartıştım evdekilerle, saçma bir konu yüzünden.

Yok ya ben biliyorum bunun nedenini. Hep o malum mesajları 10 farklı kişiye atmadığımdan oluyor tüm bunlar.

- - - Eklendi - - -

İyi geceler gökhan. :bye2:
İnanma öyle şeylere sallama onlar hacı.

jackalmami

jackalmami

Üye
Ben sadece bir manşet görmüştüm. Bir yeri mi ne bombalamışlar herhalde de girip bakamadım içine. Bu aralar bu tür şeylerden uzak kalmaya çalışıyorum zaten...

jackalmami

jackalmami

Üye
Espri olsun diye söylemiştim zaten taner :) Hiç öyle şey olur mu? Zaten o tür mesajların sondaki bedduasını okumadan direk siliyorum :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
Aykut sende iyice derslerle kafayı bozdun herhalde :) mesajların öznesini, yüklemini, tümlecini, sıfatını çözemiyorsun ama :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye

yav şu mesajlar işte mami dedi ya... yok neymiş bu mesajı 10 kişiye gönder şöyle olcak böyle olcak falan filan boş muhabbet...

Haa :) onları gonderenlerin oluşturduğu bi zincir varsa bende kopar o :) bende göndermem kimseye ve inanmam da. Mesajla iman mı olurmuş ya

- - - Eklendi - - -

Aykut sende iyice derslerle kafayı bozdun herhalde :) mesajların öznesini, yüklemini, tümlecini, sıfatını çözemiyorsun ama :ehe

Dil bilgisine nerden girdik Muhammed :)

Üst Alt