1STayTRue35
Üye
bekliyoruzTaner ve doe( gerçekten ismin doe mi?)
gelin bakalım gençler buraya. Hayati bir konuda objektif olmanızı istiyoruz. Bekleyin ve aykut'un sorusuna cevap verin...![]()

bekliyoruzTaner ve doe( gerçekten ismin doe mi?)
gelin bakalım gençler buraya. Hayati bir konuda objektif olmanızı istiyoruz. Bekleyin ve aykut'un sorusuna cevap verin...![]()

beni de beğenin benide beğenin![]()

Benden yana cevap verirsen söz seni beğeneceğim taner![]()
Konuşmanın moderatörü de benim. Ben kime mikrofonu uzatırsam o konuşacak. o kadar...![]()
hacı yanlış anlama da zaten alakasız bi mesaj nereye kime yazdın ki sen onu anlamadımTaner ve Doe bi bakın lütfen. Muhammed bunu kime söyledi anladınız mı ? Iddiaya girdik de.

soru hemen benim mesajımın üstünde. Hani siz 3medeni lnsan konuşacağız dediğinizde bende bunu söylemiştim. O zaman siz anlamış mıydınız?

ben anladım amma tepki vermedim o ara taneri sakinleştiriyordum![]()

hacı yanlış anlama da zaten alakasız bi mesaj nereye kime yazdın ki sen onu anlamadım![]()
iyi de hacı biz 3müz ben-doe ve aykuttu sen nerden fırladın yırtık şeyden fırlar gibisoru hemen benim mesajımın üstünde. Hani siz 3medeni lnsan konuşacağız dediğinizde bende bunu söylemiştim. O zaman siz anlamış mıydınız?

aykut yazmadı zaten muhammet yazdı la.

biliyorum ben maminin yazdığı msjı diyorum zaten
aykut yazmadı zaten muhammet yazdı la.

Taner de anlamıştı ve bottomladı beni bunun üzerine. Yani iddiayı kaybettin aykut. 10 beğenimi en yakın zamanda isterim![]()
anlamamam mı gerekiyordu![]()

biliyorum ben maminin yazdığı msjı diyorum zaten![]()

Konu o değil be taner
Önemli olan o mesajı anlayıp anlamamanızdı ve anlamış olduğunuzu sevgili aykut kardeşimize ilan-ı duyuru ediyorum.![]()