bu arkadaş nerden çıktı ya:hmmm :bottom: dur taner insanları rahatsız etme ama :ehe
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: bu arkadaş nerden çıktı ya Genişletmek için tıkla ... dur taner insanları rahatsız etme ama
1STayTRue35' Alıntı: bu arkadaş nerden çıktı ya Genişletmek için tıkla ... dur taner insanları rahatsız etme ama
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: geleceği varsa göreceği de var kasıktan dize kadar mesela baston Genişletmek için tıkla ... Kasıktan dize kadar Taner gel bize kadar (yanlış anlama haa taner)
x-scarface' Alıntı: geleceği varsa göreceği de var kasıktan dize kadar mesela baston Genişletmek için tıkla ... Kasıktan dize kadar Taner gel bize kadar (yanlış anlama haa taner)
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Haberli yi son dakika yada gündem haberleri zannetmediğin için teşekkürr ederim aykut Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: Haberli yi son dakika yada gündem haberleri zannetmediğin için teşekkürr ederim aykut Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Anladı. Hadi girelim Genişletmek için tıkla ... Tamam girelim sor abi taner doe buraya lütfen
jackalmami' Alıntı: Anladı. Hadi girelim Genişletmek için tıkla ... Tamam girelim sor abi taner doe buraya lütfen
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: Kasıktan dize kadar Taner gel bize kadar (yanlış anlama haa taner) Genişletmek için tıkla ... Geliyomm
rabbace' Alıntı: Kasıktan dize kadar Taner gel bize kadar (yanlış anlama haa taner) Genişletmek için tıkla ... Geliyomm
x-scarface Üye jackalmami' Alıntı: olum insan bari düz, ince sopayla vurur. O ne öyle kıvrımlı kıvrımlı Genişletmek için tıkla ... ne yapsın tarzı öyle
jackalmami' Alıntı: olum insan bari düz, ince sopayla vurur. O ne öyle kıvrımlı kıvrımlı Genişletmek için tıkla ... ne yapsın tarzı öyle
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Sen alıntı yaparak sor bakalım anlamışlar mı anlamamışlar mı? Genişletmek için tıkla ... Tamam ben onu bulana kadar Taner ve Doe'yu buraya davet et Sende
jackalmami' Alıntı: Sen alıntı yaparak sor bakalım anlamışlar mı anlamamışlar mı? Genişletmek için tıkla ... Tamam ben onu bulana kadar Taner ve Doe'yu buraya davet et Sende
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Konuşmanın moderatörü de benim. Ben kime mikrofonu uzatırsam o konuşacak. o kadar... Genişletmek için tıkla ... Taner ve Doe bi bakın lütfen. Muhammed bunu kime söyledi anladınız mı ? Iddiaya girdik de.
jackalmami' Alıntı: Konuşmanın moderatörü de benim. Ben kime mikrofonu uzatırsam o konuşacak. o kadar... Genişletmek için tıkla ... Taner ve Doe bi bakın lütfen. Muhammed bunu kime söyledi anladınız mı ? Iddiaya girdik de.
jackalmami Üye Taner ve doe( gerçekten ismin doe mi?) gelin bakalım gençler buraya. Hayati bir konuda objektif olmanızı istiyoruz. Bekleyin ve aykut'un sorusuna cevap verin...
Taner ve doe( gerçekten ismin doe mi?) gelin bakalım gençler buraya. Hayati bir konuda objektif olmanızı istiyoruz. Bekleyin ve aykut'un sorusuna cevap verin...
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: 10 beğeni butonu var mısın Genişletmek için tıkla ... beni de beğenin benide beğenin
jackalmami' Alıntı: 10 beğeni butonu var mısın Genişletmek için tıkla ... beni de beğenin benide beğenin
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Taner ve doe( gerçekten ismin doe mi?) gelin bakalım gençler buraya. Hayati bir konuda objektif olmanızı istiyoruz. Bekleyin ve aykut'un sorusuna cevap verin... Genişletmek için tıkla ... Soru üstte hemen
jackalmami' Alıntı: Taner ve doe( gerçekten ismin doe mi?) gelin bakalım gençler buraya. Hayati bir konuda objektif olmanızı istiyoruz. Bekleyin ve aykut'un sorusuna cevap verin... Genişletmek için tıkla ... Soru üstte hemen