muhabbet çeviririz fenamı ya :hmmm tabi ya bu konuda özlediğim şey bu:)
1STayTRue35 Üye Kingmortall' Alıntı: muhabbet çeviririz fenamı ya Genişletmek için tıkla ... tabi ya bu konuda özlediğim şey bu
Kingmortall' Alıntı: muhabbet çeviririz fenamı ya Genişletmek için tıkla ... tabi ya bu konuda özlediğim şey bu
1STayTRue35 Üye Furkan Emekli' Alıntı: Iyi geceler kardeşim Genişletmek için tıkla ... furkan kardeşim hoşgeldin 2dk lık bi ara vemiştim o zaman gelmişsin şimdi gördüm - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Ben kimseden izin almam, onlar benden alır Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli' Alıntı: Iyi geceler kardeşim Genişletmek için tıkla ... furkan kardeşim hoşgeldin 2dk lık bi ara vemiştim o zaman gelmişsin şimdi gördüm - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Ben kimseden izin almam, onlar benden alır Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Ben kimseden izin almam, onlar benden alır Genişletmek için tıkla ... Bi gidemedim nasıl oluyor o
jackalmami' Alıntı: Ben kimseden izin almam, onlar benden alır Genişletmek için tıkla ... Bi gidemedim nasıl oluyor o
jackalmami Üye çok düşüncelisin sağol - - - Eklendi - - - Vay ehliyet ıslatıyoruz. ilerde anlarsın aykut. Acelesi yok
çok düşüncelisin sağol - - - Eklendi - - - Vay ehliyet ıslatıyoruz. ilerde anlarsın aykut. Acelesi yok
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: Bi gidemedim nasıl oluyor o Genişletmek için tıkla ... bizi mi kandırdın yoksa
jackalmami Üye Aslında biraz da suç sende furkan. Kimseye bişey söylemedin ki kendi kendine konuşuyordun
1STayTRue35 Üye Furkan Emekli' Alıntı: Sağol kardeşim de ben 1 saattir burdayım varlığım anlaşılmıyor Genişletmek için tıkla ... en baştan görseydim kaçmazdı benden
Furkan Emekli' Alıntı: Sağol kardeşim de ben 1 saattir burdayım varlığım anlaşılmıyor Genişletmek için tıkla ... en baştan görseydim kaçmazdı benden
jackalmami Üye şahsen bana hitap etmiş olsaydın yanıtsız bırakmazdım. O kadar insanlarla uğraştığım için çoğu söylenecekleri içime atmak zorunda kaldım
şahsen bana hitap etmiş olsaydın yanıtsız bırakmazdım. O kadar insanlarla uğraştığım için çoğu söylenecekleri içime atmak zorunda kaldım
CABBAR Üye 1STayTRue35' Alıntı: bizi mi kandırdın yoksa Genişletmek için tıkla ... Hep böyle oluyor ya Bir türlü kapatamiyorum sayfayı yeniliyorum Sürekli gidemiyorum Bu son mesaj Bu gecelik
1STayTRue35' Alıntı: bizi mi kandırdın yoksa Genişletmek için tıkla ... Hep böyle oluyor ya Bir türlü kapatamiyorum sayfayı yeniliyorum Sürekli gidemiyorum Bu son mesaj Bu gecelik
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: Hep böyle oluyor ya Bir türlü kapatamiyorum sayfayı yeniliyorum Sürekli gidemiyorum Bu son mesaj Bu gecelik Genişletmek için tıkla ... emin misin
rabbace' Alıntı: Hep böyle oluyor ya Bir türlü kapatamiyorum sayfayı yeniliyorum Sürekli gidemiyorum Bu son mesaj Bu gecelik Genişletmek için tıkla ... emin misin
jackalmami Üye O seni dinlemiyorda sen onu neden dinliyorsun? Hani herşey karşılıklıydı? Ateist bulun bana çabuk
1STayTRue35 Üye codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: O seni dinlemiyorda sen onu neden dinliyorsun? Hani herşey karşılıklıydı? Ateist bulun bana çabuk Genişletmek için tıkla ... bunu bilim bile açıklayamaz
codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: O seni dinlemiyorda sen onu neden dinliyorsun? Hani herşey karşılıklıydı? Ateist bulun bana çabuk Genişletmek için tıkla ... bunu bilim bile açıklayamaz