hoş geldin beya nörüyon? n'öreyim debeleniyorum uyku tutmadı sen nörüyon abi :D
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin beya nörüyon? Genişletmek için tıkla ... n'öreyim debeleniyorum uyku tutmadı sen nörüyon abi
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin beya nörüyon? Genişletmek için tıkla ... n'öreyim debeleniyorum uyku tutmadı sen nörüyon abi
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sağlık olsun biz bize yeteriz Genişletmek için tıkla ... Tabii yaa
ia.phlvn Üye .Doktor' Alıntı: geldüm hacı beybiler üstaaaat ses veeer nerdeydin özleetin kendini seen sana diyoruuum şıhım Genişletmek için tıkla ... dünkü perfermansından bekliyoruz tohtor bey
.Doktor' Alıntı: geldüm hacı beybiler üstaaaat ses veeer nerdeydin özleetin kendini seen sana diyoruuum şıhım Genişletmek için tıkla ... dünkü perfermansından bekliyoruz tohtor bey
Furkan Emekli Üye Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın belki de en tatlı uykulardasın sen rüyalar aleminde yeni aşklar hevesinde
Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın belki de en tatlı uykulardasın sen rüyalar aleminde yeni aşklar hevesinde
doctorrr Üye rabbace' Alıntı: Kaç kere bağırdım arkandan nereye kayboldun gittin Sen Genişletmek için tıkla ... yatağımı hazırladım
rabbace' Alıntı: Kaç kere bağırdım arkandan nereye kayboldun gittin Sen Genişletmek için tıkla ... yatağımı hazırladım
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sağlık olsun biz bize yeteriz Genişletmek için tıkla ... Yeteriz be abim polisler gelir birazdan bi de
OttomaN TigeR' Alıntı: sağlık olsun biz bize yeteriz Genişletmek için tıkla ... Yeteriz be abim polisler gelir birazdan bi de
jackalmami Üye ia.phlvn' Alıntı: dünkü perfermansından bekliyoruz tohtor bey Genişletmek için tıkla ... Sen yaşıyor muydun
ia.phlvn' Alıntı: dünkü perfermansından bekliyoruz tohtor bey Genişletmek için tıkla ... Sen yaşıyor muydun
CABBAR Üye .Doktor' Alıntı: yatağımı hazırladım Genişletmek için tıkla ... Ilk mesaja Cevap veren olmadı küstün gittin sandım - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: yatağımı hazırladım Genişletmek için tıkla ... Ilk mesajina Cevap veren olmadı küstün gittin sandım
.Doktor' Alıntı: yatağımı hazırladım Genişletmek için tıkla ... Ilk mesaja Cevap veren olmadı küstün gittin sandım - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: yatağımı hazırladım Genişletmek için tıkla ... Ilk mesajina Cevap veren olmadı küstün gittin sandım
jackalmami Üye tinasoft' Alıntı: Selamın Aleyküm gececi aile Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoş geldin
OttomaN TigeR Üye .Doktor' Alıntı: n'öreyim debeleniyorum uyku tutmadı sen nörüyon abi Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim kardeşim özledim seni la!
.Doktor' Alıntı: n'öreyim debeleniyorum uyku tutmadı sen nörüyon abi Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim kardeşim özledim seni la!
jackalmami Üye rabbace' Alıntı: Ilk mesaja Cevap veren olmadı küstün gittin sandım - - - Eklendi - - - Ilk mesajina Cevap veren olmadı küstün gittin sandım Genişletmek için tıkla ... Ben vermiştim
rabbace' Alıntı: Ilk mesaja Cevap veren olmadı küstün gittin sandım - - - Eklendi - - - Ilk mesajina Cevap veren olmadı küstün gittin sandım Genişletmek için tıkla ... Ben vermiştim
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yunus nörüyon leyn Genişletmek için tıkla ... iyi bea debeleniyorum sen nörüyon üstad
OttomaN TigeR' Alıntı: Yunus nörüyon leyn Genişletmek için tıkla ... iyi bea debeleniyorum sen nörüyon üstad
CABBAR Üye tinasoft' Alıntı: Selamın Aleyküm gececi aile Genişletmek için tıkla ... Ailenin En küçük ferdi de geldi desem hata etmiş olur muyum
tinasoft' Alıntı: Selamın Aleyküm gececi aile Genişletmek için tıkla ... Ailenin En küçük ferdi de geldi desem hata etmiş olur muyum
Furkan Emekli Üye Belimi büküyor böyle ayrılık verdiğin acılar hasret tanıdık görmedim ki bi gün senden yakınlık dönmesende geri farketmez artık
Belimi büküyor böyle ayrılık verdiğin acılar hasret tanıdık görmedim ki bi gün senden yakınlık dönmesende geri farketmez artık
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben de iyiyim kardeşim özledim seni la! Genişletmek için tıkla ... bende abi valla
OttomaN TigeR' Alıntı: ben de iyiyim kardeşim özledim seni la! Genişletmek için tıkla ... bende abi valla