Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Aramızda herkese yer var. Kimse yabancılık çekmesin. Kendi eviniz gibi rahat edebilirsiniz. Yalnız şu temizlik olayını bi sıraya soksak iyi olacak. Bulmak istediğimiz gibi bırakalım ama demi :ehe

aramızdaki en küçük kimse o yapsın :naughty:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Aramızda herkese yer var. Kimse yabancılık çekmesin. Kendi eviniz gibi rahat edebilirsiniz. Yalnız şu temizlik olayını bi sıraya soksak iyi olacak. Bulmak istediğimiz gibi bırakalım ama demi :ehe
:hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye

Adliye leri meşgul etmeyelim şimdi. Adamlar bizim yüzümüzden ek mesai yapmak zorunda kalırlar :ehe

- - - Eklendi - - -

:birak:

reyiz bana bak ben şimdi işsizim ya işsizlik parası alabilirmiyim acaba 300 falan alıyolarmış bildiğim kadarıyla :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
naaabüüünüzzz hacı beybiler :halay3:

jackalmami

jackalmami

Üye
reyiz bana bak ben şimdi işsizim ya işsizlik parası alabilirmiyim acaba 300 falan alıyolarmış bildiğim kadarıyla :hmmm

Bende detaylı bilmiyorum bana da çok söylediler ama hiç uğraşmadım. Biraz zahmetliymiş herhalde. Birde kriterleri var. SEn bilirsin yine de ama nasılsa iş bulursun yakın zamanda...

- - - Eklendi - - -

naaabüüünüzzz hacı beybiler :halay3:

İyiyiz seni sormalı?

- - - Eklendi - - -

Adliye leri meşgul etmeyelim şimdi. Adamlar bizim yüzümüzden ek mesai yapmak zorunda kalırlar :ehe

:hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
bir öyle bi böyle abiler iyiyim çok şükür :op:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bi araştırayım o işsizlik olayını :hmmm

CABBAR

CABBAR

Üye