greenmile
Üye
hayırlısı bakalım hocam inşallah istediğiniz gibi olur.![]()
Amin dostum herkesin Allah gönlüne göre verir umarım bir başladı mı gerisi gelir zaten

hayırlısı bakalım hocam inşallah istediğiniz gibi olur.![]()

Hoş buldum abi. Nasılsın ?
kendini sosyal kral zanneden salatalığın teki ya boşver![]()
şöyle bişey oldu önceki gece yayınında çok yavan konuştu arkadaşın bize ısıtıp ısıtıp yedirdiği bazı kalıp fikirleri var, bende bi' hastagi kullanarak #üstüneparaverseler birdaha matrax dinlemem dedim sonra bu oldu heraldeNe alamadığı varmış yav![]()
demekki karakter yönünden zayıfmış eleman 
aynen hocam. darası Gökhan arkadaşımızın başına
Amin dostum herkesin Allah gönlüne göre verir umarım bir başladı mı gerisi gelir zaten![]()

şöyle bişey oldu önceki gece yayınında çok yavan konuştu arkadaşın bize ısıtıp ısıtıp yedirdiği bazı kalıp fikirleri var, bende bi' hastagi kullanarak #üstüneparaverseler birdaha matrax dinlemem dedim sonra bu oldu heraldedemekki karakter yönünden zayıfmış eleman
![]()
bu laf beni yatıştırmaya yetti isa
- - - Eklendi - - -
![]()

bende iyiyim çok şükür sağ olasın abiteşekür ederim iyiym sen nasılsın

gerzek yaa bundan sonra matrax a paydos best fm akar...
Ben ne zamandır dinleyemiyorm ki, öyle birşey yaptıysa ayıp etmiş..
aynen hocam. darası Gökhan arkadaşımızın başına![]()
tabi bize düşmez fakat yine de geçici bi süreliğine bu 5 ayını çalışarak değerlendirebilir yinede illa bi fabrikada yada okuduğu bölümün bi işine girmesi iyi olmaz tabi ki.
Amin hocam ancak duyduğum kadarıyla askerliğine kısa bir süre var.Bitirip geldikten sonra düzenli bir iş daha kolay bulunabilir gerçi bana bunu söylemek düşmez de.
aynen hocam. darası Gökhan arkadaşımızın başına![]()

tabi bize düşmez fakat yine de geçici bi süreliğine bu 5 ayını çalışarak değerlendirebilir yinede illa bi fabrikada yada okuduğu bölümün bi işine girmesi iyi olmaz tabi ki.
benim seneye kardeşim benim üni var. 4 yani son sınıfım. seneye inşallah.sendemi askere gideceksin ben 1 gidiyorum
benim seneye kardeşim benim üni var. 4 yani son sınıfım. seneye inşallah.
gerzek yaa bundan sonra matrax a paydos best fm akar...
Çok seviyorum onları .dbi yandan ehliyeti almaya çalışıyorum 5 ay içinde alıp da gideyim bari askere askerden sonra uğraşamam
Bak kardesım belkı benımle konusmuyorsun malum problemlerden ama sana bır tavsıye vereyım.Madem askerlıgıne kısa bır sure kaldı calısacaksan part tıme ıslere bak derım.Dıger turlu kısa vadede cok zor olur.

biraz daha dolaşırım sabah yapacak bişey yok 5 ay evde ne yapayım ya![]()