Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Ne alamadığı varmış yav :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Ne alamadığı varmış yav :)
şöyle bişey oldu önceki gece yayınında çok yavan konuştu arkadaşın bize ısıtıp ısıtıp yedirdiği bazı kalıp fikirleri var, bende bi' hastagi kullanarak #üstüneparaverseler birdaha matrax dinlemem dedim sonra bu oldu heralde :hmmm demekki karakter yönünden zayıfmış eleman :dry:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

şöyle bişey oldu önceki gece yayınında çok yavan konuştu arkadaşın bize ısıtıp ısıtıp yedirdiği bazı kalıp fikirleri var, bende bi' hastagi kullanarak #üstüneparaverseler birdaha matrax dinlemem dedim sonra bu oldu heralde :hmmm demekki karakter yönünden zayıfmış eleman :dry:

Ben ne zamandır dinleyemiyorm ki, öyle birşey yaptıysa ayıp etmiş..

greenmile

greenmile

Üye

aynen hocam. darası Gökhan arkadaşımızın başına:)

Amin hocam ancak duyduğum kadarıyla askerliğine kısa bir süre var.Bitirip geldikten sonra düzenli bir iş daha kolay bulunabilir gerçi bana bunu söylemek düşmez de.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

Amin hocam ancak duyduğum kadarıyla askerliğine kısa bir süre var.Bitirip geldikten sonra düzenli bir iş daha kolay bulunabilir gerçi bana bunu söylemek düşmez de.
tabi bize düşmez fakat yine de geçici bi süreliğine bu 5 ayını çalışarak değerlendirebilir yinede illa bi fabrikada yada okuduğu bölümün bi işine girmesi iyi olmaz tabi ki.

greenmile

greenmile

Üye

tabi bize düşmez fakat yine de geçici bi süreliğine bu 5 ayını çalışarak değerlendirebilir yinede illa bi fabrikada yada okuduğu bölümün bi işine girmesi iyi olmaz tabi ki.

Elbette bu olabilir tabi girerken bunu mutlaka iş yerine bildirmeli 5 ay sonra ben gidiyorum dediğinde iş yerininde zor durumda kalmaması lazım.Ama askerlik iş bulmada en buyuk problemlerden bırı ya tecıl ıstıyor ya da ılısıksız kagıdı.Bıtırıp gelmek en ıyısı bence.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bi yandan ehliyeti almaya çalışıyorum 5 ay içinde alıp da gideyim bari askere askerden sonra uğraşamam

greenmile

greenmile

Üye
bi yandan ehliyeti almaya çalışıyorum 5 ay içinde alıp da gideyim bari askere askerden sonra uğraşamam

Bak kardesım belkı benımle konusmuyorsun malum problemlerden ama sana bır tavsıye vereyım.Madem askerlıgıne kısa bır sure kaldı calısacaksan part tıme ıslere bak derım.Dıger turlu kısa vadede cok zor olur.

Kingmortall

Kingmortall

Üye

Bak kardesım belkı benımle konusmuyorsun malum problemlerden ama sana bır tavsıye vereyım.Madem askerlıgıne kısa bır sure kaldı calısacaksan part tıme ıslere bak derım.Dıger turlu kısa vadede cok zor olur.

biraz daha dolaşırım sabah yapacak bişey yok 5 ay evde ne yapayım ya :hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende biliyorum öyle demediğini ne bileyim 5 ay takılacağım iş olsunda ne olursa olsun garsonluk gibi mesela

Üst Alt