iyi geceler
.Behzat Ç. Üye 1STayTRue35' Alıntı: bende. bizim de başlıyor bu sabah kalkamam diye uyumucam Genişletmek için tıkla ... biraz kafam bozuk kusura bakma ters cevaplar yazmışım yeni farkına vardım. bu arada herkeze iyi geceler kendimi iyi hissetmiyorum uyumaya çalışcam
1STayTRue35' Alıntı: bende. bizim de başlıyor bu sabah kalkamam diye uyumucam Genişletmek için tıkla ... biraz kafam bozuk kusura bakma ters cevaplar yazmışım yeni farkına vardım. bu arada herkeze iyi geceler kendimi iyi hissetmiyorum uyumaya çalışcam
1STayTRue35 Üye 'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin. - - - Eklendi - - - Jack-Sparrow' Alıntı: biraz kafam bozuk kusura bakma ters cevaplar yazmışım yeni farkına vardım. bu arada herkeze iyi geceler kendimi iyi hissetmiyorum uyumaya çalışcam Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeş uyuyabilirsen eğer iyi uykular.
'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin. - - - Eklendi - - - Jack-Sparrow' Alıntı: biraz kafam bozuk kusura bakma ters cevaplar yazmışım yeni farkına vardım. bu arada herkeze iyi geceler kendimi iyi hissetmiyorum uyumaya çalışcam Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeş uyuyabilirsen eğer iyi uykular.
VKUCUKSAHİN Üye 'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Hüseyin abim nasılsın
.Behzat Ç. Üye 1STayTRue35' Alıntı: iyi geceler hoşgeldin. - - - Eklendi - - - iyi geceler kardeş uyuyabilirsen eğer iyi uykular. Genişletmek için tıkla ... sanmıyorum ama deniycem şansımı
1STayTRue35' Alıntı: iyi geceler hoşgeldin. - - - Eklendi - - - iyi geceler kardeş uyuyabilirsen eğer iyi uykular. Genişletmek için tıkla ... sanmıyorum ama deniycem şansımı
VKUCUKSAHİN Üye Jack-Sparrow' Alıntı: sanmıyorum ama deniycem şansımı Genişletmek için tıkla ... Kaptan naber Moralin mi bozuk
Jack-Sparrow' Alıntı: sanmıyorum ama deniycem şansımı Genişletmek için tıkla ... Kaptan naber Moralin mi bozuk
1STayTRue35 Üye Jack-Sparrow' Alıntı: sanmıyorum ama deniycem şansımı Genişletmek için tıkla ... denemekte fayda var. azda olsa uyu biraz kendine gelirsin.
Jack-Sparrow' Alıntı: sanmıyorum ama deniycem şansımı Genişletmek için tıkla ... denemekte fayda var. azda olsa uyu biraz kendine gelirsin.
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: eee daha daha nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyi gibi ddeğil gibi. sen
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: iyi gibi iyi gibi değil gibi Genişletmek için tıkla ... senin durumun benden de vahim gibi
jackalmami' Alıntı: iyi gibi iyi gibi değil gibi Genişletmek için tıkla ... senin durumun benden de vahim gibi
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: hayır 2-1:1 iyi gibi Genişletmek için tıkla ... aman iyi olda. en azından iyimiş gibi görün - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: hayır 2-1:1 iyi gibi - - - Eklendi - - - Senin yaş kaç taner? 20 mi? Genişletmek için tıkla ... yaş 21
jackalmami' Alıntı: hayır 2-1:1 iyi gibi Genişletmek için tıkla ... aman iyi olda. en azından iyimiş gibi görün - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: hayır 2-1:1 iyi gibi - - - Eklendi - - - Senin yaş kaç taner? 20 mi? Genişletmek için tıkla ... yaş 21
VKUCUKSAHİN Üye Neyse dedeler size iyi sohbetler ben yatmaya gidiyorum Yarın'a hortlak olmayalım demi Hadi hayırlı geceler size
Neyse dedeler size iyi sohbetler ben yatmaya gidiyorum Yarın'a hortlak olmayalım demi Hadi hayırlı geceler size
1STayTRue35 Üye tinasoft' Alıntı: Neyse dedeler size iyi sohbetler ben yatmaya gidiyorum Yarın'a hortlak olmayalım demi Hadi hayırlı geceler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...
tinasoft' Alıntı: Neyse dedeler size iyi sohbetler ben yatmaya gidiyorum Yarın'a hortlak olmayalım demi Hadi hayırlı geceler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...
jackalmami Üye Yok ben okumuyorum. Liseden sonra devam etmedim. Neden diye sorma iyi olmaya çalışıyorum Kasımda da askere gidiyorum.
Yok ben okumuyorum. Liseden sonra devam etmedim. Neden diye sorma iyi olmaya çalışıyorum Kasımda da askere gidiyorum.