hayırlı geceler :bye2: Aleyküm selam :tebessüm: nasılsın isa :)
codblackops2 Üye ia.phlvn' Alıntı: hayırlı geceler Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... nasılsın isa
ia.phlvn Üye veyseloglu' Alıntı: inşallah Genişletmek için tıkla ... Namazlarında dua ederken bizleride unutma abi
veyseloglu' Alıntı: inşallah Genişletmek için tıkla ... Namazlarında dua ederken bizleride unutma abi
Placebo- Üye codblackops2' Alıntı: beni bu arada sana ezgi abla diyorumda profilinde yanlış hatırlamıyorsam 19 yazıyodu yaşıtız yani nasılsın Genişletmek için tıkla ... 93 doğumluyum hesapla işte.
codblackops2' Alıntı: beni bu arada sana ezgi abla diyorumda profilinde yanlış hatırlamıyorsam 19 yazıyodu yaşıtız yani nasılsın Genişletmek için tıkla ... 93 doğumluyum hesapla işte.
ia.phlvn Üye codblackops2' Alıntı: nasılsın isa Genişletmek için tıkla ... çok şükür işte sizleri özledim bugün buradayım böyle Sen nasılsın ?
codblackops2' Alıntı: nasılsın isa Genişletmek için tıkla ... çok şükür işte sizleri özledim bugün buradayım böyle Sen nasılsın ?
Placebo- Üye MasteLaa' Alıntı: Ben gidiyorum hepinizi candan öprekten tatlı rüyalar diliyorum Genişletmek için tıkla ... Sanada balım. Muaağk. :*
MasteLaa' Alıntı: Ben gidiyorum hepinizi candan öprekten tatlı rüyalar diliyorum Genişletmek için tıkla ... Sanada balım. Muaağk. :*
codblackops2 Üye EzgiS' Alıntı: 93 doğumluyum hesapla işte. Genişletmek için tıkla ... bende 93luyum o zaman hürmetten abla diyormuşum sana "ezgi"
EzgiS' Alıntı: 93 doğumluyum hesapla işte. Genişletmek için tıkla ... bende 93luyum o zaman hürmetten abla diyormuşum sana "ezgi"
ia.phlvn Üye MasteLaa' Alıntı: Ben gidiyorum hepinizi candan öprekten tatlı rüyalar diliyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler kardeşim
MasteLaa' Alıntı: Ben gidiyorum hepinizi candan öprekten tatlı rüyalar diliyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler kardeşim
abandonware Üye ia.phlvn' Alıntı: Namazlarında dua ederken bizleride unutma abi Genişletmek için tıkla ... peki sende bizi unutma
ia.phlvn' Alıntı: Namazlarında dua ederken bizleride unutma abi Genişletmek için tıkla ... peki sende bizi unutma
codblackops2 Üye ia.phlvn' Alıntı: çok şükür işte sizleri özledim bugün buradayım böyle Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim
ia.phlvn' Alıntı: çok şükür işte sizleri özledim bugün buradayım böyle Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim
Placebo- Üye codblackops2' Alıntı: bende 93luyum o zaman hürmetten abla diyormuşum sana "ezgi" Genişletmek için tıkla ... böyle daha iyi.. Herkes abla diyince psikoloji pert oluyor.
codblackops2' Alıntı: bende 93luyum o zaman hürmetten abla diyormuşum sana "ezgi" Genişletmek için tıkla ... böyle daha iyi.. Herkes abla diyince psikoloji pert oluyor.
ia.phlvn Üye veyseloglu' Alıntı: peki sende bizi unutma Genişletmek için tıkla ... unuturmuyum abi codblackops2' Alıntı: ben de iyiyim Genişletmek için tıkla ...
veyseloglu' Alıntı: peki sende bizi unutma Genişletmek için tıkla ... unuturmuyum abi codblackops2' Alıntı: ben de iyiyim Genişletmek için tıkla ...
abandonware Üye codblackops2' Alıntı: bende 93luyum o zaman hürmetten abla diyormuşum sana "ezgi" Genişletmek için tıkla ... .. ve elektriklenme başladı
codblackops2' Alıntı: bende 93luyum o zaman hürmetten abla diyormuşum sana "ezgi" Genişletmek için tıkla ... .. ve elektriklenme başladı
Placebo- Üye veyseloglu' Alıntı: .. ve elektriklenme başladı Genişletmek için tıkla ... Ben sözlüyüm. -.-
doctorrr Üye EzgiS' Alıntı: böyle daha iyi.. Herkes abla diyince psikoloji pert oluyor. Genişletmek için tıkla ... ablacan?
EzgiS' Alıntı: böyle daha iyi.. Herkes abla diyince psikoloji pert oluyor. Genişletmek için tıkla ... ablacan?