Evet
OttomaN TigeR Üye ben bu fıkraya gülmekten öldüm ama ya - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: o bombayi anlamistim ama komik olmadigi icin bomba oldugunu farketmedim Genişletmek için tıkla ... renk ve zevk meselesi desek
ben bu fıkraya gülmekten öldüm ama ya - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: o bombayi anlamistim ama komik olmadigi icin bomba oldugunu farketmedim Genişletmek için tıkla ... renk ve zevk meselesi desek
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: (i'm sorry) m sorimiş Genişletmek için tıkla ... bende anlatayım mı abi
OttomaN TigeR Üye 15097' Alıntı: Ben hic gulmedim kusura bakma gokcen abi Genişletmek için tıkla ... tam yazıp eklerin
15097 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: tam yazıp eklerin Genişletmek için tıkla ... Ben istemedim ki tam yaziyi
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: tam yazıp eklerin Genişletmek için tıkla ... bakma sen bunlara abi çok fazla olmasa da komikti. Ben daha önceden bildiğim için fazzla gülemedim orası ayrı
OttomaN TigeR' Alıntı: tam yazıp eklerin Genişletmek için tıkla ... bakma sen bunlara abi çok fazla olmasa da komikti. Ben daha önceden bildiğim için fazzla gülemedim orası ayrı
jackalmami Üye Temel Kamyon şoförü olarak çalışmaktaymış... - - - Eklendi - - - Bir gün rampa aşşağı giderken, Kamyonun frenleri patlamış
Temel Kamyon şoförü olarak çalışmaktaymış... - - - Eklendi - - - Bir gün rampa aşşağı giderken, Kamyonun frenleri patlamış
jackalmami Üye bilen var mı boşuna anlatmayayım - - - Eklendi - - - aciz bir şekilde rampadan son surat giderken önüne 2 yol ayrımı çıkmış...
bilen var mı boşuna anlatmayayım - - - Eklendi - - - aciz bir şekilde rampadan son surat giderken önüne 2 yol ayrımı çıkmış...