o Hüsnü Can buradaymış nasılsın yeğen?
jackalmami Üye .Doktor' Alıntı: sen ne anladın yorgunum onu dedim Genişletmek için tıkla ... Eşşek hoşaftan ne anlar Deyimiyle ilgili espri yapmıştım
.Doktor' Alıntı: sen ne anladın yorgunum onu dedim Genişletmek için tıkla ... Eşşek hoşaftan ne anlar Deyimiyle ilgili espri yapmıştım
burakkk97 Üye crazy_oruc' Alıntı: aleykum selamün aleyk nasılsın burak Genişletmek için tıkla ... hem aldım hem verdim anla işte =D iyiyim uyuyacam da bi selam vereyim dedim sen ?
crazy_oruc' Alıntı: aleykum selamün aleyk nasılsın burak Genişletmek için tıkla ... hem aldım hem verdim anla işte =D iyiyim uyuyacam da bi selam vereyim dedim sen ?
VKUCUKSAHİN Üye BreakerZote' Alıntı: Yeni Yaşını Kutlar Eski Yaşını Şutlarım Nice Mutlu Senelere Can Can Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Onur abi
BreakerZote' Alıntı: Yeni Yaşını Kutlar Eski Yaşını Şutlarım Nice Mutlu Senelere Can Can Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Onur abi
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: Eşşek hoşaftan ne anlar Deyimiyle ilgili espri yapmıştım Genişletmek için tıkla ... abi espri yapma bana
jackalmami' Alıntı: Eşşek hoşaftan ne anlar Deyimiyle ilgili espri yapmıştım Genişletmek için tıkla ... abi espri yapma bana
crazy_oruc Üye burakkk97' Alıntı: hem aldım hem verdim anla işte =D iyiyim uyuyacam da bi selam vereyim dedim sen ? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim Allah rahatlık versin.
burakkk97' Alıntı: hem aldım hem verdim anla işte =D iyiyim uyuyacam da bi selam vereyim dedim sen ? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim Allah rahatlık versin.
VKUCUKSAHİN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: o Hüsnü Can buradaymış nasılsın yeğen? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun abim seni sormalı
OttomaN TigeR' Alıntı: o Hüsnü Can buradaymış nasılsın yeğen? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun abim seni sormalı
BreakerZote Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Onur sende iyisindir inşallah? Genişletmek için tıkla ... İyilik Malkoçoğlu Görüşemiyoruz Sen Nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Onur sende iyisindir inşallah? Genişletmek için tıkla ... İyilik Malkoçoğlu Görüşemiyoruz Sen Nasılsın
jackalmami Üye ia.phlvn' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoş geldin pehlivan. sana da hayırlı geceler
ia.phlvn' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoş geldin pehlivan. sana da hayırlı geceler
burakkk97 Üye crazy_oruc' Alıntı: bende iyiyim Allah rahatlık versin. Genişletmek için tıkla ... dur la hemen gitmiyorum =D
crazy_oruc' Alıntı: bende iyiyim Allah rahatlık versin. Genişletmek için tıkla ... dur la hemen gitmiyorum =D
BreakerZote Üye tinasoft' Alıntı: Çok teşekkür ederim Onur abi Genişletmek için tıkla ... Eee Party Nerede
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... ne bileyim bünyem müsait değil şimdilik başka zaman güler debeleniriz
jackalmami' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... ne bileyim bünyem müsait değil şimdilik başka zaman güler debeleniriz
burakkk97 Üye ia.phlvn' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... size de - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gene noldu =D
ia.phlvn' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... size de - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gene noldu =D
jackalmami Üye .Doktor' Alıntı: ne bileyim bünyem müsait değil şimdilik başka zaman güler debeleniriz Genişletmek için tıkla ... Hayırdır kim üzdü seni
.Doktor' Alıntı: ne bileyim bünyem müsait değil şimdilik başka zaman güler debeleniriz Genişletmek için tıkla ... Hayırdır kim üzdü seni
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Şükürler olsun abim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... çok şükür kardeşim bir yaramazlık yok.
tinasoft' Alıntı: Şükürler olsun abim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... çok şükür kardeşim bir yaramazlık yok.