noliyy burda muridler !! :D şakirti duydum da murid biraz eskidi sanki :D
burakkk97 Üye StunnerDead' Alıntı: noliyy burda muridler !! Genişletmek için tıkla ... şakirti duydum da murid biraz eskidi sanki
StunnerDead' Alıntı: noliyy burda muridler !! Genişletmek için tıkla ... şakirti duydum da murid biraz eskidi sanki
StunnerDead Üye burakkk97' Alıntı: şakirti duydum da murid biraz eskidi sanki Genişletmek için tıkla ... Tanışmadık önce sanırım sen bilmen buranın murid sohbetini
burakkk97' Alıntı: şakirti duydum da murid biraz eskidi sanki Genişletmek için tıkla ... Tanışmadık önce sanırım sen bilmen buranın murid sohbetini
burakkk97 Üye aleyküm selam - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: Tanışmadık önce sanırım sen bilmen buranın murid sohbetini Genişletmek için tıkla ... doğrudur ben yeniyim buralara
aleyküm selam - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: Tanışmadık önce sanırım sen bilmen buranın murid sohbetini Genişletmek için tıkla ... doğrudur ben yeniyim buralara
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: StunnerDead kardeşim mi burada ne Hepiniz nasılsınız kuzucuklar Genişletmek için tıkla ... fatihimi canımı mı gördum ben ne
MasteLaa' Alıntı: StunnerDead kardeşim mi burada ne Hepiniz nasılsınız kuzucuklar Genişletmek için tıkla ... fatihimi canımı mı gördum ben ne
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: fatihimi canımı mı gördum ben ne Genişletmek için tıkla ... Evet tam o
burakkk97 Üye tinasoft' Alıntı: Paşam naber Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sen nasılsın - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Topraağam hiç selam sabah aldığın yok, İstemeden kalbini mi kırdım yoksa Genişletmek için tıkla ... bu bana mı?
tinasoft' Alıntı: Paşam naber Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sen nasılsın - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Topraağam hiç selam sabah aldığın yok, İstemeden kalbini mi kırdım yoksa Genişletmek için tıkla ... bu bana mı?
StunnerDead Üye tinasoft' Alıntı: Topraağam hiç selam sabah aldığın yok, İstemeden kalbini mi kırdım yoksa Genişletmek için tıkla ... ben mi ?
tinasoft' Alıntı: Topraağam hiç selam sabah aldığın yok, İstemeden kalbini mi kırdım yoksa Genişletmek için tıkla ... ben mi ?
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam .Doktor' Alıntı: nabüüünüz Genişletmek için tıkla ... İyidir kardişim senden naber
codblackops2' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam .Doktor' Alıntı: nabüüünüz Genişletmek için tıkla ... İyidir kardişim senden naber