Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sana söylediyse, senin burada söylemen doğru mu peki. Eğer doğru ise dediklerin düzenle mesajı. Pek inanasım gelmiyor ama banane. Kim ne yapmışsa yapmış. Bizi ilgilendirmez.
.Behzat Ç.
Üye
adam itiraf etti demin
- - - Eklendi - - -
çift taraflı mont varmı sende abi
jackalmami
Üye
belki sen olayı çarptırıyorsun ben nerden biliyim. Hem zeynep'le ne alaka? Yoksa zeynep takma isim mi? Onunla mı ringe çıktınız. O zaman sende hp ci olmuyor musun? Bir sürü çelişki var hangi birine inanmamı bekliyorsun.
belki sen olayı çarptırıyorsun ben nerden biliyim. Hem zeynep'le ne alaka? Yoksa zeynep takma isim mi? Onunla mı ringe çıktınız. O zaman sende hp ci olmuyor musun? Bir sürü çelişki var hangi birine inanmamı bekliyorsun.
VKUCUKSAHİN
Üye
Selamın aleyküm
.Behzat Ç.
Üye
as hg
jackalmami
Üye
her geri döndüğümde tekrar mı atacak arkadaşım bu mesajı. Ne kadar saçma bişey bu böyle
çift taraflı mont ne oluyor la?