Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
MasteLaa
Üye
Vallahi ben de gececilere kışın beklemeyin anadolu lisesi dersten başımı kaldırmam pek mümkün olmaz cepten girersem cep genele felan girerim ancak onun dışında çok zor Son gececiler cuma günü olur benim için alışmak da var tabii ki Ama bir sonraki yaza artık böyle sohbetlerde pek olamayacağım.
Yavaş yavaş dağılma süreci mi başlıyor ne Okullar normal olarak kısıtlayacak ve özleyeceğiz ama bu yazı unutmacağım çünkü buraya bu yaz geldim ve sizleri tanıdım
.Behzat Ç.
Üye
jackalmami gizli takip !
jackalmami
Üye
net gittiydi de daha yeni mobile geçtim şimdi. Kim var?
Yavaş yavaş dağılma süreci mi başlıyor ne Okullar normal olarak kısıtlayacak ve özleyeceğiz ama bu yazı unutmacağım çünkü buraya bu yaz geldim ve sizleri tanıdım
bende senin yenildiğini zannettim. Zorlanmışa benziyorsun ama o kız için değer derken ?
.Behzat Ç.
Üye
Sadece ikimizin uyandığı saatlerde Duruyor zaman Çünkü sadece sen tutuklarsın beni Apansız uyanış gibi Gel kızım sokul bana Bir kez daha alayım kokusunu Benim küçük bahçemin
Büyüsen de, gitsen de hala bekliyor gibi beni Uzanmış küçük ellerin Gel kızım sokul bana Bir kez daha alayım kokusunu Benim küçük bahçemin
Büyüsen de, gitsen de hala bekliyor gibi beni Senin küçük ellerin