Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
yanında uyku ilacı olan

eser159

Üye
lütfen yardım edin. nokia 603 telefonuma yanlışlıkla 112.10.1409 yükledim ve 1404 e çevirmek istiyorum. telefonumu phoeniz ile flashlıyorum dead yapıyorum ama 25ten geriye sayıyor ve ne yaptıysam olmadı. telefonumun açma tuşuna basınca telefon kendi kendine bikaç defa açılıp kapanıyor ama sadece nokia yazısı geliyor. lütfen yardımcı olun kaç gündür uyuyamıyorum telefonla uğraşmaktan.

_ardaa

_ardaa

Üye
lütfen yardım edin. nokia 603 telefonuma yanlışlıkla 112.10.1409 yükledim ve 1404 e çevirmek istiyorum. telefonumu phoeniz ile flashlıyorum dead yapıyorum ama 25ten geriye sayıyor ve ne yaptıysam olmadı. telefonumun açma tuşuna basınca telefon kendi kendine bikaç defa açılıp kapanıyor ama sadece nokia yazısı geliyor. lütfen yardımcı olun kaç gündür uyuyamıyorum telefonla uğraşmaktan.
resetlemeyi denedn mi? 8 10 saniye basılı tut çıkıyorsa bataryayı çıkart tak usb ile pc ye bagla ve ac telefonu yalnız downgrade yapıyorsan oradan geri dönüş zor olur

- - - Eklendi - - -

bılmem ki hic denemedim:D ama olsa fena olmazdı:D

eser159

Üye
resetlemeyi denedn mi? 8 10 saniye basılı tut çıkıyorsa bataryayı çıkart tak usb ile pc ye bagla ve ac telefonu yalnız downgrade yapıyorsan oradan geri dönüş zor olur[/QUOTE

zor kolay bi şekilde yapmam lazım bunu. lütfen yardımcı olun

_ardaa

_ardaa

Üye
yolu olmayabilir s^3 genel bölümünde sabit konulara baktın mı?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Iyi geceler

eser159

Üye
baktım hiçbiryerde bulamadım. yardımcı olabilecek biri yokmudur acaba

15097

15097

Üye
Ben geldim tekrar :pro2:

- - - Eklendi - - -

Gunaydin :hmmm

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
|-)

Türe

Türe

Üye
Gereksiz mesaj yazmayin gececiler konusu bu demek ne demek ya ? :ah e ozaman butun mesajlarimiz silinsin cogu gereksiz ve alakasiz o mantiga gore :ah

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
deneme

doctorrr

doctorrr

Üye
kikikikiiihhhh :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iyi geceler .. :bye2: