MasteLaa
Üye
sayfayı yeniliyorum yahu
ayrıca düşünüyorum ben yenilemiyorum sayfayı![]()

- - - Eklendi - - -
Ne gibi kardeşim hayırdırkeşke biri birşey yapsa![]()

sayfayı yeniliyorum yahu
ayrıca düşünüyorum ben yenilemiyorum sayfayı![]()

Ne gibi kardeşim hayırdırkeşke biri birşey yapsa![]()

keşke biri birşey yapsa![]()

Boşver
Neden ki Ege![]()

gelirler abi merak etme
belki yarın belki yarından da yakın
Muhammed.
üzülmeeesana bunu buldum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ne biliyim işte biri gelsin beni en savunmasız halimde yakalasın ağzımı burnumu kırsın
- - - Eklendi - - -
Ne gibi kardeşim hayırdır![]()
lütfen yazılarımı kırpma! annemin topuklu ayakkabısını beynine geçiririm beyin falan kalmaz ortada
- - - Eklendi - - -
Ne gibi kardeşim hayırdır![]()

ne biliyim işte biri gelsin beni en savunmasız halimde yakalasın ağzımı burnumu kırsın

LOL
sesli güldüm 
lütfen yazılarımı kırpma! annemin topuklu ayakkabısını beynine geçiririm beyin falan kalmaz ortada![]()

Belki ben de bir gün gelemem abim dersler felan uğramak çok zoreskiden Metin Oğuz filan vardı gelmez oldular yahu![]()

yok ya boxta sorun yok döverim onu aklım orda değil ya çok dalgınım bu aralar hayalperest oldum babamın bmwye benzin almaya shelle gittim görevlilerle kapışıyordum az kalsın arabayı deli gibi sürüyom millete makas atıyorum çok değiştim şu 3 günde noluyor la bana
istersen o ringe ben çıkayım
her türlü alırım onu aşşağı![]()

tamam
lütfen yazılarımı kırpma! annemin topuklu ayakkabısını beynine geçiririm beyin falan kalmaz ortada![]()
gel ama sonuçlarına katlanırsın yaşına bakmam
benimde antremana iihtiyacım vardı istersen geliyim esenlere![]()

Niye kardeşim bak çok kişiyiz ağzını burnunu kırarlar bunlar hayırdır ne oldu ?ne biliyim işte biri gelsin beni en savunmasız halimde yakalasın ağzımı burnumu kırsın
yok ya boxta sorun yok döverim onu aklım orda değil ya çok dalgınım bu aralar hayalperest oldum babamın bmwye benzin almaya shelle gittim görevlilerle kapışıyordum az kalsın arabayı deli gibi sürüyom millete makas atıyorum çok değiştim şu 3 günde noluyor la bana![]()

Smile koy