Salıyımmı he salıyımmııı ? - - - Eklendi - - - it değil o paşa
Otroligt Üye 15097' Alıntı: Hmmm itmis yani Benim akinofobim var ama - - - Eklendi - - - Iyiyim alpay sen? Genişletmek için tıkla ... Sağol iyiyim bende Fazla duramayacağım hepinize iyi geceler iyi sohbetler
15097' Alıntı: Hmmm itmis yani Benim akinofobim var ama - - - Eklendi - - - Iyiyim alpay sen? Genişletmek için tıkla ... Sağol iyiyim bende Fazla duramayacağım hepinize iyi geceler iyi sohbetler
viktoreznov Üye OttomaN TigeR' Alıntı: canın sağolsun kardeşim benim Genişletmek için tıkla ... abi derslerden giremiyorum galiba. malum bizim sınav var bu sene çalışmak gerek.
OttomaN TigeR' Alıntı: canın sağolsun kardeşim benim Genişletmek için tıkla ... abi derslerden giremiyorum galiba. malum bizim sınav var bu sene çalışmak gerek.
jackalmami Üye görmedim görmekte istemiyorum. la'lu lu'lu konuşmazsan sevinirim jack - - - Eklendi - - - aleyküm selam tarık hoş geldin
görmedim görmekte istemiyorum. la'lu lu'lu konuşmazsan sevinirim jack - - - Eklendi - - - aleyküm selam tarık hoş geldin
.Behzat Ç. Üye oooo tarık bey hoşgeldiniz ne içersiniz )) - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: görmedim görmekte istemiyorum. la'lu lu'lu konuşmazsan sevinirim jack - - - Eklendi - - - aleyküm selam tarık hoş geldin Genişletmek için tıkla ... kusura bakma ağzımdan kaçtı tamam
oooo tarık bey hoşgeldiniz ne içersiniz )) - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: görmedim görmekte istemiyorum. la'lu lu'lu konuşmazsan sevinirim jack - - - Eklendi - - - aleyküm selam tarık hoş geldin Genişletmek için tıkla ... kusura bakma ağzımdan kaçtı tamam
DreaMagiC Üye jackalmami' Alıntı: görmedim görmekte istemiyorum. la'lu lu'lu konuşmazsan sevinirim jack - - - Eklendi - - - aleyküm selam tarık hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum kardeşim seni.
jackalmami' Alıntı: görmedim görmekte istemiyorum. la'lu lu'lu konuşmazsan sevinirim jack - - - Eklendi - - - aleyküm selam tarık hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum kardeşim seni.
jackalmami Üye o bu değilde şu laptopa çok uyuz oldum ben bağlantı orta ve maxi mobile-light. hala yavaş arkadaş.