Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
senle 3 aşşağı 5 yukarı durumumuz aynı te fark annem gerçek annem 3 gündür dershane dışı 1 allah ın kulu ile konuşmuyorum haksız olduğu halde bağırdı cağırdı vurdu bende konusmama kararı aldım psikolojik baskı var pc nin fişi çekiliyo oynarken ne biliyim adsl açık kalmış sınırli ters bakışlarla modemi kapamalar okumaz hayvan diye bağırmalar bu forum olmasa çıldırmıştım
yanlış şeyler yapmayın annenize ve babanıza karşı.

ismail

ismail

Üye
senle 3 aşşağı 5 yukarı durumumuz aynı te fark annem gerçek annem 3 gündür dershane dışı 1 allah ın kulu ile konuşmuyorum haksız olduğu halde bağırdı cağırdı vurdu bende konusmama kararı aldım psikolojik baskı var pc nin fişi çekiliyo oynarken ne biliyim adsl açık kalmış sınırli ters bakışlarla modemi kapamalar okumaz hayvan diye bağırmalar bu forum olmasa çıldırmıştım

:ohannes: ben de sinirli olduğumda buraya geliyorum :)
Ve düzeliom :)
Benim annem iyide babam biraz garip bi iyi bi kötü napcam billmiyom ama çoğu zaman arkaplana atıyom dertleri :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

sana garanti veriyorum fazla degil 5 6 yıl sonra bunları hatırlayıp güleceksin

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Benim annem iyide babam biraz garip bi iyi bi kötü napcam billmiyom ama çoğu zaman arkaplana atıyom dertleri :)

aynen çok takmamak gerekir.

codblackops2

codblackops2

Üye
uyku tutmadı (h)
burdaki sohbeti kaçırmak istemiyorum crazy oruç başın sağolsun üzüldüm bak :(
orhan boşveer hacı takma kafana :)

çılgın oruç senın isim ney :hmmm

otostopçu

otostopçu

Üye
bende belli etmemeye çalışırım hep kısmet burayaymış patladı artık

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
uyku tutmadı (h)
burdaki sohbeti kaçırmak istemiyorum crazy oruç başın sağolsun üzüldüm bak :(
orhan boşveer hacı takma kafana :)

çılgın oruç senın isim ney :hmmm

Allah razı olsun.

Mehmet benim ismim :)

15097

15097

Üye

boşver ismail.allah annene sana ve kardesine sabır versin :)

Türe

Türe

Üye
Aynen yahu benim pederin de devreler yanik :allalla:

Üst Alt