Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye

aynen sabırlı olmak gerekir ama ben bu konularda aşırı sabırlıyımdır. Yaşadıklarımi arkadaşlarıma anlattığım zaman nasıl dayanıyorsun diyorlar.

- - - Eklendi - - -

amin :) babamın tavrını bilmem de dayak yeme ihtimalim çok yüksek şikayet edecek çünkü. Ve ben de onu. Artık eskisi gibi olmayacağım hakkımi arayacağım.
Konuyu da bilemiyorum ki kardeşim :züü:

15097

15097

Üye

aynen sabırlı olmak gerekir ama ben bu konularda aşırı sabırlıyımdır. Yaşadıklarımi arkadaşlarıma anlattığım zaman nasıl dayanıyorsun diyorlar.

- - - Eklendi - - -

amin :) babamın tavrını bilmem de dayak yeme ihtimalim çok yüksek şikayet edecek çünkü. Ve ben de onu. Artık eskisi gibi olmayacağım hakkımi arayacağım.
baban seni dövüyor mu :( :oha:

codblackops2

codblackops2

Üye

- - - Eklendi - - -

üzüldüm bak somuru:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Herkesi öptüm tatlı rüyalar :tebessüm:

codblackops2

codblackops2

Üye
haydi güle güle :bye2:

15097

15097

Üye

yok öyle değil üvey anneme bugün çok pis bağırdım(ufak bi sebepten değil hakediyordu) onun için şikayet ederse dövme ihtimali var dedim ama dovmez. Şikayet ederse ben de onu şikayet edeceğim.

- - - Eklendi - - -

:bye2: :sarıl:
Ayıptır sorması annen nerede :(

otostopçu

otostopçu

Üye

hiç öyle düşünmüyorum :hmmm

senle 3 aşşağı 5 yukarı durumumuz aynı te fark annem gerçek annem 3 gündür dershane dışı 1 allah ın kulu ile konuşmuyorum haksız olduğu halde bağırdı cağırdı vurdu bende konusmama kararı aldım psikolojik baskı var pc nin fişi çekiliyo oynarken ne biliyim adsl açık kalmış sınırli ters bakışlarla modemi kapamalar okumaz hayvan diye bağırmalar bu forum olmasa çıldırmıştım

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
senle 3 aşşağı 5 yukarı durumumuz aynı te fark annem gerçek annem 3 gündür dershane dışı 1 allah ın kulu ile konuşmuyorum haksız olduğu halde bağırdı cağırdı vurdu bende konusmama kararı aldım psikolojik baskı var pc nin fişi çekiliyo oynarken ne biliyim adsl açık kalmış sınırli ters bakışlarla modemi kapamalar okumaz hayvan diye bağırmalar bu forum olmasa çıldırmıştım

insanın bazen çekip gidesi geliyor ama... :(

15097

15097

Üye
gerçek annen mi öyle diyor :(

Üst Alt