aslında haklısın saat geç ama bana göre erken :hih:
phasan Üye EroL' Alıntı: Son 5 sayfayı okudum ancak konuşulan mevzuyu anlamadım, 5 sayfa daha geri gittim ancak daha da kafam karıştı ilginç bir iletişim tarzınız var. Genişletmek için tıkla ... Evet oyle
EroL' Alıntı: Son 5 sayfayı okudum ancak konuşulan mevzuyu anlamadım, 5 sayfa daha geri gittim ancak daha da kafam karıştı ilginç bir iletişim tarzınız var. Genişletmek için tıkla ... Evet oyle
ia.phlvn Üye jackalmami' Alıntı: sarılmak istiyorsun seeen. Ben anladım. sor bakalım sorularını Genişletmek için tıkla ... sormam artık üüüüüüü
jackalmami' Alıntı: sarılmak istiyorsun seeen. Ben anladım. sor bakalım sorularını Genişletmek için tıkla ... sormam artık üüüüüüü
phasan Üye jackalmami' Alıntı: aslında haklısın saat geç ama bana göre erken Genişletmek için tıkla ... Niye erken senin icin
jackalmami' Alıntı: aslında haklısın saat geç ama bana göre erken Genişletmek için tıkla ... Niye erken senin icin
phasan Üye jackalmami' Alıntı: geceleri uyuyamama sendromu var bende Genişletmek için tıkla ... Bende gece 3 kadar uyuyamiyorum
jackalmami' Alıntı: geceleri uyuyamama sendromu var bende Genişletmek için tıkla ... Bende gece 3 kadar uyuyamiyorum
ia.phlvn Üye Evet dışlandım ben burada kendi kendime konuşur oldum. Çayımda bitti zaten dışarıyada çıkamıyorum çok soğuk uykumda varmış... Erol abinin kafası iyice karışacak şimdi
Evet dışlandım ben burada kendi kendime konuşur oldum. Çayımda bitti zaten dışarıyada çıkamıyorum çok soğuk uykumda varmış... Erol abinin kafası iyice karışacak şimdi
phasan Üye jackalmami' Alıntı: niye bana göre mi cevap vereceksin Genişletmek için tıkla ... hayir ama once sen soyle
jackalmami' Alıntı: niye bana göre mi cevap vereceksin Genişletmek için tıkla ... hayir ama once sen soyle