kardeş olmuş olacaktık
phasan Üye jackalmami' Alıntı: kardeş olmuş olacaktık Genişletmek için tıkla ... Kardes olunca nolacakti
phasan Üye jackalmami' Alıntı: peki kardeş olsaydık hangimiz abi olurduk Genişletmek için tıkla ... Yas kac
jackalmami Üye dur isa ciddiyetimi bozma - - - Eklendi - - - fark etmez yaşımızın kaç olduğu. Sence kim olurdu?
phasan Üye jackalmami' Alıntı: dur isa ciddiyetimi bozma - - - Eklendi - - - fark etmez yaşımızın kaç olduğu. Sence kim olurdu? Genişletmek için tıkla ... Ben olurdum
jackalmami' Alıntı: dur isa ciddiyetimi bozma - - - Eklendi - - - fark etmez yaşımızın kaç olduğu. Sence kim olurdu? Genişletmek için tıkla ... Ben olurdum
ia.phlvn Üye jackalmami' Alıntı: dur isa ciddiyetimi bozma - - - Eklendi - - - fark etmez yaşımızın kaç olduğu. Sence kim olurdu? Genişletmek için tıkla ... Bende gidiyorum
jackalmami' Alıntı: dur isa ciddiyetimi bozma - - - Eklendi - - - fark etmez yaşımızın kaç olduğu. Sence kim olurdu? Genişletmek için tıkla ... Bende gidiyorum
phasan Üye jackalmami' Alıntı: abi olsaydın ne yapardın? Genişletmek için tıkla ... Hic dusunmedim sen napardin
jackalmami Üye abi olsaydın ne yapardın? - - - Eklendi - - - dur gitme gel sende aramıza katıl. iyi anlaşıyoruz hasan la
abi olsaydın ne yapardın? - - - Eklendi - - - dur gitme gel sende aramıza katıl. iyi anlaşıyoruz hasan la
ia.phlvn Üye jackalmami' Alıntı: abi olsaydın ne yapardın? - - - Eklendi - - - dur gitme gel sende aramıza katıl. iyi anlaşıyoruz hasan la Genişletmek için tıkla ... oysaki ne sorular soracaktım ben sana ama artık çok geç
jackalmami' Alıntı: abi olsaydın ne yapardın? - - - Eklendi - - - dur gitme gel sende aramıza katıl. iyi anlaşıyoruz hasan la Genişletmek için tıkla ... oysaki ne sorular soracaktım ben sana ama artık çok geç
phasan Üye 15097' Alıntı: Ahanda geldim Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hos geldin
15097' Alıntı: Ahanda geldim Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hos geldin
EroL Emekli Yönetici Son 5 sayfayı okudum ancak konuşulan mevzuyu anlamadım, 5 sayfa daha geri gittim ancak daha da kafam karıştı ilginç bir iletişim tarzınız var.
Son 5 sayfayı okudum ancak konuşulan mevzuyu anlamadım, 5 sayfa daha geri gittim ancak daha da kafam karıştı ilginç bir iletişim tarzınız var.