Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:) ..

system32dll

system32dll

Üye
Ben geldim genclik

jackalmami

jackalmami

Üye
gerekiyor isa ama değilim :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
MasteLaa

MasteLaa

Üye
En iyisi ben cikayimm koy yeri yetisemem felan kotu olur :( gorusuruz kuzuma,muhammed abime ,egeye ve diger burada olmayan sevdigim kardeslerime abilerime selaarimi iletiyorum eskisi gibi aktif degilim malum gorusuruz seviyorum sizi :bye2:

jackalmami

jackalmami

Üye
eee fatih... "kimse benimle konuşmuyor" demeden önce nasıl gidiyor diye sormak istedim :ehe

system32dll

system32dll

Üye
Herkese iyi geceler genclik ben biraz takiliyom forumda

jackalmami

jackalmami

Üye
görüşürüz kardeşim kendine iyi bak :bye2:

15097

15097

Üye
En iyisi ben cikayimm koy yeri yetisemem felan kotu olur :( gorusuruz kuzuma,muhammed abime ,egeye ve diger burada olmayan sevdigim kardeslerime abilerime selaarimi iletiyorum eskisi gibi aktif degilim malum gorusuruz seviyorum sizi :bye2:
Bizde seni :) Anladım zaten sanırım baglantıda bir problem var daha sonra görüsürüz en kısa zamanda kahramanmarasa donmem dilegiyle :tebessüm:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İyi gidiyor abim ama koy yeri vallahi hat gidip duruyor insanin evi gibisi yok vallahi :D vatron kuzum bu arada seni ihmal etmem hic olur mu sen canimsin benimm ya :tebessüm: tekrar bye bye :bye:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
İyi gidiyor abim ama koy yeri vallahi hat gidip duruyor insanin evi gibisi yok vallahi :D vatron kuzum bu arada seni ihmal etmem hic olur mu sen canimsin benimm ya :tebessüm: tekrar bye bye :bye:

iyi geceler kuzu... :(

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Susmayın bea :sahan:

jackalmami

jackalmami

Üye
@isa... gel kardeşim buraya sana tekrar sarılacağım. :sarıl:

Üst Alt