Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

BreakerZote

BreakerZote

Üye
  • Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
codblackops2

codblackops2

Üye
neyseeee..
ben kaçtım..
herkese iyi geceler..

:bye:
iyi geceler :bye:
İzlediğiniz mi bilmiyorum ama gülmek isteyen tıklasın
:ehe

İmei Simlock Dongle Dosyalarından Oluşan Paket Jaflarken Sorar Sana Yedek Alınsınmı Diye Almaz Bişey Olur Sakata Gelirsin

has**** :D
phoenix kullanmayı da bilmiyorum ki :D

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
otostopçu

otostopçu

Üye

512 Mb Dx10 256bit Seni 1 1,5 Sene Daha Sallar

- - - Eklendi - - -

:bye2:

benim korkum metro 2033 oynarken çok kasıyor gerçi herkeste böyleymiş ama metro hayranı olduğumdan last light ın ön siparişini ilk verenlerdenim çalıştırmazsa hayallerim yıkılır :kop:

BreakerZote

BreakerZote

Üye

iyi geceler :bye:

:ehe

has**** :D
phoenix kullanmayı da bilmiyorum ki :D

Ömer Alemsin Ya :D Yürümeden Koşmayı Öğrenmişsin Phonixle Başlanır Sonra Pkey MXkey

- - - Eklendi - - -

benim korkum metro 2033 oynarken çok kasıyor gerçi herkeste böyleymiş ama metro hayranı olduğumdan last light ın ön siparişini ilk verenlerdenim çalıştırmazsa hayallerim yıkılır :kop:

Ekran Kartının Bakımını Yap Arada Termal Macununu Yenile Kasa İçi Hava Sirkilasyonu İyi Olsun Biraz Daha Rahatlatır Seni

codblackops2

codblackops2

Üye

Ömer Alemsin Ya :D Yürümeden Koşmayı Öğrenmişsin Phonixle Başlanır Sonra Pkey MXkey

- - - Eklendi - - -

Ekran Kartının Bakımını Yap Arada Termal Macununu Yenile Kasa İçi Hava Sirkilasyonu İyi Olsun Biraz Daha Rahatlatır Seni
abi varya tam kalbime indirdin sen onu dedikten sonra *06# yaptım unknown application dedi tırstım hemen pcden sorgulattım model felan çıktı sonra telaşla *06# yaptığımı farkettim doğrusu *#06#'ymiş buldu ..

kalbime indi varya :D bir daha jaf mı :no:
s^3 bölümünde kullanmayı ögreten videolar var 5800 da tek farkı kendi cfw dosyanı koyup kodunu doğru seçmek

tamam teşekkürler :)

BreakerZote

BreakerZote

Üye
BreakerZote

BreakerZote

Üye

jaf yüzündenmi oldu :(

Yes Cfw Yapıyordum Tam Bitirdim Dedim Attım Sanırsam Yedekleme Aldırmadım Yazılımı Çaktı Sonrası Telefon Açılma Hatası Satıcınıza Danışın Yazısı Allahtan Ama Imei Sağlam Uçmamış O Simlock Oldu Cihaz

codblackops2

codblackops2

Üye

Yes Cfw Yapıyordum Tam Bitirdim Dedim Attım Sanırsam Yedekleme Aldırmadım Yazılımı Çaktı Sonrası Telefon Açılma Hatası Satıcınıza Danışın Yazısı Allahtan Ama Imei Sağlam Uçmamış O Simlock Oldu Cihaz

anladım :(
sağol uyarın için jafla ilgili ne varsa kaldırıyorum pc'den :)

bu arada nasıl olmaz ya cfw var bende üzerine başka bir cfw flashlayamazmıyım :hmmm

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Sorun Olmaz

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
merhaba gececiler :D teknosadan firebrand wireless adında bi tablet aldım iyi güzelde android 2.3 :S internetten falan android 4 yükleyemez miyim ?

Üst Alt