Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

BreakerZote

BreakerZote

Üye

hazır yakalamışken soru sordum işte :hmmm

- - - Eklendi - - -

neyse arkadaşlar sorum şu bir cfw yükledim v60.0.003 sürümlü fakat çabuk sıkıldım başka bir v60.0.03lü cfwyi şimdiki cfwnin üzerine jaf ile flashlasam sorun olur mu :hmmm

Olmazda Niye JAF :)

otostopçu

otostopçu

Üye
beyler benimde bi sorum vat cevaplayabileceğine inanan ?

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Sende Sor Orhan

codblackops2

codblackops2

Üye
ayrca murat abi olur dediydi :hmmm

Xelord

Xelord

Üye

söylemesi ayıp ilk cfwmi 2 saat önce attım bi tek onu kullanmayı biliyorum :utan

Ben de sana bir şey sorsam: Bir artısını gördün mü cfw'nin? Kardeşim de 5800 var yapsam mı diye düşünüyordu da.

otostopçu

otostopçu

Üye

ben pc yi 2 sene önce yenileedim ekran kartı olarakta performanslı olsun az elektrik harcasın diye nvidia gts250 e-green chipsetli bi ekran kartı almıştım bu iyi seçimmi ben hala tam perf alamıyorrumda bide bu beni nekadar daha götürür

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
neyseeee..
ben kaçtım..
herkese iyi geceler..

:bye:

ANIL

ANIL

Admin
İzlediğiniz mi bilmiyorum ama gülmek isteyen tıklasın

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ben pc yi 2 sene önce yenileedim ekran kartı olarakta performanslı olsun az elektrik harcasın diye nvidia gts250 e-green chipsetli bi ekran kartı almıştım bu iyi seçimmi ben hala tam perf alamıyorrumda bide bu beni nekadar daha götürür
green olduguna bakma
çok yakar çok ısınır..

hafiften modası geçmeye başladı onunda... ama yeter şimdilik.

BreakerZote

BreakerZote

Üye

rpl :allalla:

niye yaw kutucukları işaretliyon telefonu bağlyon flasha basıyon vs vs 2 dakkada attım flashı :D

İmei Simlock Dongle Dosyalarından Oluşan Paket Jaflarken Sorar Sana Yedek Alınsınmı Diye Almaz Bişey Olur Sakata Gelirsin

codblackops2

codblackops2

Üye
Ben de sana bir şey sorsam: Bir artısını gördün mü cfw'nin? Kardeşim de 5800 var yapsam mı diye düşünüyordu da.

görsellik olarak süper oldu fakat kendi tarayıcısı belle tarayıcısına uyarlanmış şimdi belle tarayıcıya kızanları yeni anlıyorum çakması olsa bile ..rezalet :D

ofw de normalde 50-55 ramla dolaşan ben herşey kapalıyken cfwde 45 mbni üzerine çıkamadım sorun bendemi bilmiyorum :hmmm
dediğim gibi gereksiz uygulamaları kaldırıyor baya bi görsellik kazandırıyor :hmmm

Üst Alt