furkan sana iyi geceler dememiş miydi :hmmm
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: cfw mi yüklü? neyse keyfin bilir çokta önemli bişey değil zaten Genişletmek için tıkla ... ben beklerim acelem yok
ynsemrekose' Alıntı: cfw mi yüklü? neyse keyfin bilir çokta önemli bişey değil zaten Genişletmek için tıkla ... ben beklerim acelem yok
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: furkan sana iyi geceler dememiş miydi Genişletmek için tıkla ... ben furkan'a yazdım Muhammed
jackalmami' Alıntı: furkan sana iyi geceler dememiş miydi Genişletmek için tıkla ... ben furkan'a yazdım Muhammed
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben beklerim acelem yok Genişletmek için tıkla ... ama benim ihtiyacım vardı 610 olayları...
OttomaN TigeR' Alıntı: ben beklerim acelem yok Genişletmek için tıkla ... ama benim ihtiyacım vardı 610 olayları...
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: ama benim ihtiyacım vardı 610 olayları... Genişletmek için tıkla ... eşeğin aklına karpuz kabuğunu soktun rahat durmaz ki şimdi. - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: bende yatıyım geç oldu okula adapte süreci başladı Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim
ynsemrekose' Alıntı: ama benim ihtiyacım vardı 610 olayları... Genişletmek için tıkla ... eşeğin aklına karpuz kabuğunu soktun rahat durmaz ki şimdi. - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: bende yatıyım geç oldu okula adapte süreci başladı Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: kaçma yunus normal git Genişletmek için tıkla ... üşüyorum reis o neydi la öyle abaaaooovvv birdaha espri yaparken bu kadar acımasız olma be kardeşim
jackalmami' Alıntı: kaçma yunus normal git Genişletmek için tıkla ... üşüyorum reis o neydi la öyle abaaaooovvv birdaha espri yaparken bu kadar acımasız olma be kardeşim
jackalmami Üye hayat bana acımadı ki ben sana acıyayım - - - Eklendi - - - hem benim ki espri değil öneri idi