Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
anıl sen burada mıydın :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
ben 20 yaşındayım abi diyemem onur kusura bakma. Hayat prensiplerimden bir tanesidir. 85 li 86 lı arkadaşlarım olduğu ve onlara abi demediğim için sana demem onlara haksızlık olacağından söyleyemem yanlış anlama.

codblackops2

codblackops2

Üye
ben 20 yaşındayım abi diyemem onur kusura bakma. Hayat prensiplerimden bir tanesidir. 85 li 86 lı arkadaşlarım olduğu ve onlara abi demediğim için sana demem onlara haksızlık olacağından söyleyemem yanlış anlama.

ne kadar açık sözlüsün :D

jackalmami

jackalmami

Üye
öyleyimdir :pro:

BreakerZote

BreakerZote

Üye

önceden hep mobildim bu son zamanlardada pc'me kavuştum senlede görüşemiyorduk şimdi farkettim işte :bilmem:

- - - Eklendi - - -

adam 10 tane teknoloji sitesinde paso f5 yapıyor rahat bırakın :)

Sen Nerelerdeydin Uzaklaştırma Falan Almışsın Sonradan Duydum Hep

- - - Eklendi - - -

Sıkıntı Yok

jackalmami

jackalmami

Üye
aslında söylediğim insanlarda var ama söylememeye çalışıyorum. Orta okul dönemimde yurtta kalmıştım ve orada hiç yaşıtım yoktu. 85, 86, 87, li insanlar vardı ve samimi olduğumuz için(bir de ilk başta bilmiyordum öyle alışmıştım) abi demiyordum. çocukluğum orada bitmikti anlayacağın

- - - Eklendi - - -

symbian candır :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
bkz. Kedi ulaşamadığı ete mındar dermiş :ehe

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Onu Bunu Boşverinde N8 im Hayata Dönecekmi Merak Ediyorum

jackalmami

jackalmami

Üye
ee onur sen nerelisin bakalım. Bu aralar nüfus memeru gibiyim bende yahu :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
hee şimdi hatırladım. Nickini değiştirmiştin herhalde değil mi? Kusura bakma. Bende aksaray lıyım memnun oldum :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
şu gururlu genç meselesi mi :d:

jackalmami

jackalmami

Üye
nerede oturuyorsun:hmmm

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Uyumayanlar uyuyanları gidip uyurken tokatlasın. Selamün Aleyküm :tebessüm: