DreaMagiC
Üye
Yapma bunu İsaSevgilini bırak dönerse senindir dediler, benimki takla atıyor, arada dönüyor ama net dönüşler değil, yan yan yalpalıyor. Aşkımız yalanmış. Depiği indirsem kafasına düzelir mi ki ?? Önerilerinizi bekliyorum...![]()

Yapma bunu İsaSevgilini bırak dönerse senindir dediler, benimki takla atıyor, arada dönüyor ama net dönüşler değil, yan yan yalpalıyor. Aşkımız yalanmış. Depiği indirsem kafasına düzelir mi ki ?? Önerilerinizi bekliyorum...![]()

Atıyon da noluyo sankiprogramla alakası yokbizim grubumuz var kapanış team adında. Ramazan'da yarışmalarımız olurdu 05:59:59 saatinde son mesajı atma yarışması. şimdi öyle bir imkanımız olmadığı için açılış team olarak değiştirmeye çalışıyorum. Tecrübeliyim anlayacağınız
grubumuz; ben, ömer ve orhan dan oluşuyor. Katılmak isteyenlerin yarın 00:00:00 da mesaj atmaya çalışması yeterli. Başvurmanıza gerek yok
![]()

Tamam gitmiyorum şu an@MasteLaa - Abicim Nasılsın
@DreaMagiC - Gideni Firurum![]()

Bana nabüüün diyon hele mi asıl sen napdüüüün hallettin mi sesin çıkmadı![]()
neyse bugün almaya çıktım heryer kapalıydı ve üstelik güneş çarptı iyi değilim :!!!
Yapma bunu İsa![]()
Geçmiş olsun Orhan.iyi geceler konuşmak isterdim sizinle ama lunaparka gidip en miğde bulandırıcı aletlere binip sonucında hastanede serum yedim ve lar acayip uykumu getirdi hadi hayırlı muhabbetler kendinize iyi bakın
@İsmail - Senin Penguin Benim Grafig'e Saldırdı.Allah'tan Cephanelik,Füze Falan Koymustum da Ucurdum Seni Penguini![]()

@ia.pehlivan - Naptın Kasa'yı Pehlivan
@jackalmami - Tamam Abi Geliyorum![]()

Ya bırak o gün delirttin beniooo hoşgelmişler fatih beyimiz
tarık onu bunu bırakta gel tanışalım![]()

iyidir yunus sen nabıyorsun?
Yapma be
abi boş cd lerim kaybolmuş aradım taradım yokneyse bugün almaya çıktım heryer kapalıydı ve üstelik güneş çarptı iyi değilim :!!!

Çok şükür seni sormalı kardeşimBundan daha kötüleri vaaarr aslında ama işkence olur şimdi size![]()
Bugünlerde mesaj atmayı planlıyordum bir türlü atamadım. Nasılsın görüşmeyeli ?