ben kaçtım ... :bye2:
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: adı bende kalsın boşver kardeşim bana taş atana ben gül atarım Genişletmek için tıkla ... tanıdık biri demişsin söylede ona göre tavır alalım
OttomaN TigeR' Alıntı: adı bende kalsın boşver kardeşim bana taş atana ben gül atarım Genişletmek için tıkla ... tanıdık biri demişsin söylede ona göre tavır alalım
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: @Vatron - Derslerde Dara Düşersem Sana Ugrarım Abi @Pondusss - Genişletmek için tıkla ... @MrTech - Başım gözüm üstüne
MrTech' Alıntı: @Vatron - Derslerde Dara Düşersem Sana Ugrarım Abi @Pondusss - Genişletmek için tıkla ... @MrTech - Başım gözüm üstüne
BreakerZote Üye Vatron' Alıntı: Hiçbirşey olmazsa MultiBoot yaparım. XP severim çünkü. Genişletmek için tıkla ... Bulunur Bir Çaresi Herzamanki Gibi
Vatron' Alıntı: Hiçbirşey olmazsa MultiBoot yaparım. XP severim çünkü. Genişletmek için tıkla ... Bulunur Bir Çaresi Herzamanki Gibi
MrTech Üye @OttomaN TigeR - Sende Haklısın Abim @Pondusss - Abi Nereye @Vatron - Abi W8 Hakkaten Güzel Ama Oyunlarda Sıkıntı Cıkarıyor Ş******z
@OttomaN TigeR - Sende Haklısın Abim @Pondusss - Abi Nereye @Vatron - Abi W8 Hakkaten Güzel Ama Oyunlarda Sıkıntı Cıkarıyor Ş******z
doctorrr Üye 15097' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ya o smileyi çıkarma orda çok fena küfrediyor şahan
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: tanıdık biri demişsin söylede ona göre tavır alalım Genişletmek için tıkla ... emin misin?
ynsemrekose' Alıntı: tanıdık biri demişsin söylede ona göre tavır alalım Genişletmek için tıkla ... emin misin?
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: @OttomaN TigeR - Sende Haklısın Abim @Pondusss - Abi Nereye @Vatron - Abi W8 Hakkaten Güzel Ama Oyunlarda Sıkıntı Cıkarıyor Ş******z Genişletmek için tıkla ... @MrTech - Oyunla pek aram olmadığından tarafımdan sıkıntı yok. Ama gerçekten beğendim. Seri çalışıyor... Benim gibi
MrTech' Alıntı: @OttomaN TigeR - Sende Haklısın Abim @Pondusss - Abi Nereye @Vatron - Abi W8 Hakkaten Güzel Ama Oyunlarda Sıkıntı Cıkarıyor Ş******z Genişletmek için tıkla ... @MrTech - Oyunla pek aram olmadığından tarafımdan sıkıntı yok. Ama gerçekten beğendim. Seri çalışıyor... Benim gibi
Amaru Shady Üye MrTech' Alıntı: @OttomaN TigeR - Sende Haklısın Abim @Pondusss - Abi Nereye @Vatron - Abi W8 Hakkaten Güzel Ama Oyunlarda Sıkıntı Cıkarıyor Ş******z Genişletmek için tıkla ... dinlenmem gerek
MrTech' Alıntı: @OttomaN TigeR - Sende Haklısın Abim @Pondusss - Abi Nereye @Vatron - Abi W8 Hakkaten Güzel Ama Oyunlarda Sıkıntı Cıkarıyor Ş******z Genişletmek için tıkla ... dinlenmem gerek
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: Gökçen, bana moruk ha... Genişletmek için tıkla ... abi şaka bir tarafa nasılsın?