:haha: :hih:
doctorrr Üye BreakerZote' Alıntı: Ömer Nerelerde Bilgisi Olan Genişletmek için tıkla ... yaşıyor abi sıkıntı yok
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: @15097 - Ah Le Le Vah Le Le = Ziyoda Ziyo Ziyo @Pondusss - Sen Bilirsin Abim @MasteLaa - @ynsemrekose - @Vatron - Abi Ben de Yazdım Ya Genişletmek için tıkla ... @MrTech - Sağolasın dedim yahu, sen görmemişsen
MrTech' Alıntı: @15097 - Ah Le Le Vah Le Le = Ziyoda Ziyo Ziyo @Pondusss - Sen Bilirsin Abim @MasteLaa - @ynsemrekose - @Vatron - Abi Ben de Yazdım Ya Genişletmek için tıkla ... @MrTech - Sağolasın dedim yahu, sen görmemişsen
Amaru Shady Üye ynsemrekose' Alıntı: yaşıyor abi sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... nefes alsın yeter
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: @OttomaN TigeR - Hangi Mevzudan Alacaktın Puan Abim ? @Vatron - Hosgeldin Abim Genişletmek için tıkla ... arkadaşın paylaştığı konuya teşekkür ettiğim için şikayet etmiş
MrTech' Alıntı: @OttomaN TigeR - Hangi Mevzudan Alacaktın Puan Abim ? @Vatron - Hosgeldin Abim Genişletmek için tıkla ... arkadaşın paylaştığı konuya teşekkür ettiğim için şikayet etmiş
MrTech Üye @Vatron - Abi Bilgisayara Yazılcam Lise Dalı Ne Diyorsun - Nasılsın Abim @ynsemrekose - Hangi Adam @nsekiz - Benim Yetenek Bilgisayarda Abi
@Vatron - Abi Bilgisayara Yazılcam Lise Dalı Ne Diyorsun - Nasılsın Abim @ynsemrekose - Hangi Adam @nsekiz - Benim Yetenek Bilgisayarda Abi
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Anafor.CK' Alıntı: MrTech Nasılsın? Vatron Bey, hoş geldin, nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ooo Paşam hoşgeldin sefalar getirdin. Nerelerdesin yahu? Beni görmedin diye kederlenmiştim.
Anafor.CK' Alıntı: MrTech Nasılsın? Vatron Bey, hoş geldin, nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ooo Paşam hoşgeldin sefalar getirdin. Nerelerdesin yahu? Beni görmedin diye kederlenmiştim.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: @Vatron - Abi Bilgisayara Yazılcam Lise Dalı Ne Diyorsun - Nasılsın Abim @ynsemrekose - Hangi Adam @nsekiz - Benim Yetenek Bilgisayarda Abi Genişletmek için tıkla ... @MrTech - Bilgisayar derim ben.
MrTech' Alıntı: @Vatron - Abi Bilgisayara Yazılcam Lise Dalı Ne Diyorsun - Nasılsın Abim @ynsemrekose - Hangi Adam @nsekiz - Benim Yetenek Bilgisayarda Abi Genişletmek için tıkla ... @MrTech - Bilgisayar derim ben.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap 15097' Alıntı: Murat abi hoşgeldin mouse'un pili bitti de touchpad'le anca bu kadar hızlı olabiliyorum kusura bakma Genişletmek için tıkla ...
15097' Alıntı: Murat abi hoşgeldin mouse'un pili bitti de touchpad'le anca bu kadar hızlı olabiliyorum kusura bakma Genişletmek için tıkla ...
15097 Üye MrTech' Alıntı: @15097 - Ah Le Le Vah Le Le = Ziyoda Ziyo Ziyo @Pondusss - Sen Bilirsin Abim @MasteLaa - @ynsemrekose - @Vatron - Abi Ben de Yazdım Ya Genişletmek için tıkla ... Yenisini taktım
MrTech' Alıntı: @15097 - Ah Le Le Vah Le Le = Ziyoda Ziyo Ziyo @Pondusss - Sen Bilirsin Abim @MasteLaa - @ynsemrekose - @Vatron - Abi Ben de Yazdım Ya Genişletmek için tıkla ... Yenisini taktım
BreakerZote Üye Vatron' Alıntı: Ooo Paşam hoşgeldin sefalar getirdin. Nerelerdesin yahu? Beni görmedin diye kederlenmiştim. Genişletmek için tıkla ... Abi Win8'den Memnunmusun
Vatron' Alıntı: Ooo Paşam hoşgeldin sefalar getirdin. Nerelerdesin yahu? Beni görmedin diye kederlenmiştim. Genişletmek için tıkla ... Abi Win8'den Memnunmusun
-efşan Üye Vatron' Alıntı: Ooo Paşam hoşgeldin sefalar getirdin. Nerelerdesin yahu? Beni görmedin diye kederlenmiştim. Genişletmek için tıkla ... Seni görmeme hakkı var mı gözlerimin Abi'm. Çok şükür iyiyim. Bir aylık ban atmıştım kendime. Bir revizyon yapayım dedim.
Vatron' Alıntı: Ooo Paşam hoşgeldin sefalar getirdin. Nerelerdesin yahu? Beni görmedin diye kederlenmiştim. Genişletmek için tıkla ... Seni görmeme hakkı var mı gözlerimin Abi'm. Çok şükür iyiyim. Bir aylık ban atmıştım kendime. Bir revizyon yapayım dedim.