Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
@OttomaN TigeR - Hangi Mevzudan Alacaktın Puan Abim ?
@Vatron - Hosgeldin Abim :)

15097

15097

Üye
Mouse'un pili bitti :zzz:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Murat abi hoş geldin nasılsın?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben gidiyorum ve hepinizi cok seviyorum..Hat gitti gidecek ciksam oliyi olacak tarık abim,anafor.CK abim ve burada olmayan Omer ,Vatron kuzum , Mahire selamlarimi gonderiyorum yazilarinizin cogunu kacirdim kusuruma bakmayin :( Tatlı ruyalar :bye2:

doctorrr

doctorrr

Üye
Ben gidiyorum ve hepinizi cok seviyorum..Hat gitti gidecek ciksam oliyi olacak tarık abim,anafor.CK abim ve burada olmayan Omer ,Vatron kuzum , Mahire selamlarimi gonderiyorum yazilarinizin cogunu kacirdim kusuruma bakmayin :( Tatlı ruyalar :bye2:

öperler :bye:

15097

15097

Üye
Murat abi hoşgeldin mouse'un pili bitti de touchpad'le anca bu kadar hızlı olabiliyorum :( kusura bakma :(

BreakerZote

BreakerZote

Üye

:bye2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:bye:

ANIL

ANIL

Admin
@nsekiz - neden abi ?

Ben lisede cam okudum üniversitede yine aynı bölüm geçiş yaptım. Öyle yazdığıma bak yeteneğiniz yoksa tavsiye etmem. Lisede o bölümü kazandık mecbur devam ediyoruz işte.

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Ömer Nerelerde Bilgisi Olan

MrTech

MrTech

Üye
@15097 - Ah Le Le Vah Le Le = Ziyoda Ziyo Ziyo :haha:
@Pondusss - Sen Bilirsin Abim :)
@MasteLaa - :bye:
@ynsemrekose - :D
@Vatron - Abi Ben de Yazdım Ya :(